Home HoroscopZodiac egiptean Zodia Nil in zodiacul Egiptean

Zodia Nil in zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
568 vizualizari

Zodia Nil in zodiacul Egiptean este prima din seria de doisprezece si deschide un intreg univers de idei uimitoare. Oamenii acestei lumi au cautat indicii, legaturi intre natura si personalitatea oamenilor.

Zodia Nil in zodiacul Egiptean

Zodia Nilul – 1 – 7 ianuarie, 19 – 28 iunie, 1 – 7 Septembrie.

Ce trasaturi au persoanele nascute in zodia Nilului in zodiacul Egiptean, vom vedea in continuarea acestui articol.

1.    Calitati
•    Persoanele nascute in zodia Nil din zodiacul Egiptean sunt reprezentate de cuvantul liniste. Asemenea Nilului, oamenii nascuti sub acest semn zodiacal vor fi extrem de linistiti si viata lor va avea o curgere frumoasa. Bineinteles, apa poate intampina si pericole, insa acesti nativi traduc un calm aparte prin care reusesc sa depaseasca situatiile limita aparute.
•    Zodia Nil in zodiacul Egiptean ne dezvaluie nativi toleranti, empatici. Acestia vor intelege persoanele din jur si vor cauta mereu sa nu ajunga la conflicte puternice. In cazul in care se afla in fata unei situatii conflictuale, persoanele din zodia Nil vor reusi sa aplaneze extrem de usor totul.
•    Au un spirit critic extrem de dezvoltat, dar aceasta critica va fi una benefica. Deseori, persoanele nascute sub semnul zodiacal Nil din zodiacul Egiptean vor fi creatoare de arta si frumos.
•    Zodia Nil din zodiacul Egiptean traduce un spirit rational. Persoanele acestea sunt extrem de calculate si inainte de a lua o decizie importanta vor intoarce situatia pe toate partile, tocmai pentru a fi siguri ca alegerea va fi cea potrivita.
•    Acesti oameni nu sunt materialisti si considera ca spiritul este mult mai important, decat satisfacerea trupului prin diferite bunuri, obiecte. Vor miza pe cadouri din inima si vor face intotdeauna surprize speciale.
•    In relatiile amoroase, zodia Nil din zodiacul Egiptean ne dezvaluie nativi romantici si calmi. Ei nu vor cauta motiv de cearta si orgoliul nu va fi accentuat. Vor lasa de la ei pentru bunastarea cuplului.

2.    Defecte
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Nil sunt urmarite de o teama in ceea ce priveste deciziile luate in momentele importante. Acestea ar trebui sa aleaga riscul, din cand in cand, intrucat se poate intampla ca sa castige ceva minunat daca vor risca.
•    Asemenea fluviului Nil, persoanele nascute sub semnul zodiacal Nil din zodiacul Egiptean vor surprinde printr-o izbucnire. Cand te astepti mai putin, acestea vor uita de calmul de care am spus ca dau dovada si se vor schimba la 180 de grade. Este normal sa isi piarda firea insa in acel moment risca sa piarda anumiti oameni care le vor doar binele.
•    Doresc sa le fie recunoscute meritele si in momentul in care se simt atacati sau dati la o parte de anumite persoane dragi, nativii nascuti sub semnul zodiacal al Nilului din zodiacul Egiptean vor riposta si vor uita de tot ceea ce a insemnat relatia respectiva, tocmai din cauza faptului ca se vor simti tradati.

3.    Sfat!
Din punctul de vedere al sanatatii, zodia Nil din zodiacul Egiptean aduce cateva probleme de sanatate fixe, acest lucru observandu-l egiptenii cu ani in urma. Zona capului va fi afectata la acesti nativi si tocmai din aceasta cauza, persoanele nascute sub zodia Nil ar trebui sa fie mai atente!

In concluzie, zodia Nil din zodiacul Egiptean ne arata persoane calme, cu spirit critic dezvoltat. O combinatie interesanta rezultata din elementul vital, apa…

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies