HomeHoroscopZodiac egiptean Zodia Osiris din zodiacul Egiptean

Zodia Osiris din zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/Zodia-Osiris-din-zodiacul-Egiptean.jpg

Zodia Osiris din zodiacul Egiptean atrage credinte vechi si un intreg univers de superstitii, venit din inima vechilor egipteni. Acestia considerau ca exista o legatura stransa intre oameni, intre personalitatile lor si intre fenomene ce tin, de exemplu, de natura si de fenomenle naturale.

Zodia Osiris din zodiacul Egiptean

Zodia Osiris din zodiacul Egiptean ne dezvaluie persoane cu trasaturi deosebite, oameni speciali, nascuti intre 1-10 martie, 27 noiembrie-18 decembrie. In continuare, vom observa impreuna atat calitatile, care fac persoanele nascute sub acest semn zodiacal sa straluceasca, cat si defectele, care uneori pot aduce unele neplaceri.

Calitati

  • De cele mai multe ori, persoanele nascute sub semnul zodiacal Osiris din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi duale si cu un spirit impartit mereu intre doua dimensiuni. Personalitatea lor este una deosebita, intrucat nu vor lasa niciodata ceva rau sa ajunga la persoanele dragi.
  • Avem in discutie persoane puternice, oameni extrem de hotarati care nu se vor lasa impresionati de rugaminti din partea celorlalti.
  • Oamenii nascuti sub semnul zodiacal Osiris din zodiacul Egiptean sunt extrem de obiectivi. Le este foarte usor sa se transpuna in exteriorul propriei persoane si sa priveasca totul cu detasare. Subiectivitatea este pentru cei slabi, considera nativii acestui semn zodiacal.
  • Intr-o relatie de dragoste, Osiris influenteaza intr-un mod ciudat nativii sai. Ce inseamna acest lucru? In cazul in care relatia nu este animata, persoanele nascute sub semnul zodiacal Osiris din zodiacul Egiptean se vor plictisi foarte repede. In schimb, este demn de mentionat faptul ca acesti oameni sunt extrem de spontani si vor gasi mereu o cale prin care sa impresioneze partenerul de viata.
  • Oamenii nascuti in zodia Osiris sunt urmariti intreaga lor viata de un spirit al dreptatii.
  • Vechii egipteni au observat ca, de cele mai multe ori, persoanele nascute sub semnul zodiacal Osiris din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi blande si patrunzatoare.

Defecte

  • Persoanele nascute sub semnul zodiacal Osiris din zodiacul Egiptean au auzit despre dragoste, dar nu sunt capabile sa o simta pe propria lor piele. Propriul lor filtru este extrem de greu de patruns, oarecum infundat.
  • Nu sunt persoane empatice si nu vor reusi sa vada anumite situatii dificile prin ochii celor care trec prin respectivele provocari.
  • Dupa cum spuneam mai sus, nativii nascuti sub semnul zodiacal Osiris sunt impartiali si alunecosi in momentul in care o relatie de iubire nu le mai ofera acea spontaneitate combinata cu adrenalina si pasiune. Iubirea pentru acesti nativi este un sentiment care face sa se zbata sangele salbatic.

Sfat!

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Osiris din zodiacul Egiptean ni se dezvaluie ca oameni foarte puternici si de nepatruns. Le este greu sa simta prin sufletul altora si acest lucru poate traduce un usor egoism. Ii sfatuim pe acesti nativi sa caute sa empatizeze, intrucat intr-o lume plina de oameni ce se afla in suferinta, este benefic sa vedem prin ochii lor, tocmai pentru a reusi sa apreciem si mai mult ceea ce avem noi.

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal Osiris din zodiacul Egiptean sunt oameni capabili care prezinta un imens potential, dar felul in care doresc sa fie de piatra ii poate indeparta de ceilalti…

In acelasi timp, unii nativi nu isi propun sa fie de piatra, ci pur si simplu asa sunt ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed