Home Zodia Seth din zodiacul Egiptean

Zodia Seth din zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
2,2K views 3 minute timp de citit

Zodia Seth din zodiacul Egiptean (28 mai – 18 iun., 28 sept. – 2 oct.) ne dezvaluie, asa cum ne-am obisnuit si pana acum, vechi credinte si idei ale vechilor egipteni. Se pare ca acestia din urma considerau ca trebuie si exista o legatura bine definita intre felul in care se comporta oamenii si ceea ce rezulta din actiunile naturii. In continuarea acestui articol vom prezenta trasaturile si elementele speciale pe care zodia Seth le-a transmis nativilor sai.

Zodia Seth din zodiacul Egiptean

Care sunt calitatile persoanelor nascute sub zodia Seth din zodiacul Egiptean si cat de insuportabile ii sunt defectele, urmeaza sa vedem impreuna. De asemenea, trebuie sa precizam faptul ca egiptenii au facut trimitere la zeitati pentru a obtine alte punti de legatura. In cazul nostru, Seth era zeul negativ al Egiptului. Sa fie oare acest lucru decisiv si persoanele nascute sub acest semn zodiacal sa fie urmarite de negativism?

Calitati
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Seth din zodiacul Egiptean se afla intr-un continuu maraton intru gasirea propriei personalitati. Asemenea vantului, nativii acestui semn zodiacal se vor schimba mereu; isi vor modifica mereu punctul din care privesc totul. Acest lucru poate fi considerat a fi o calitate, intrucat acesti oameni se vor putea acomoda usor in orice situatie aparuta pe parcursul vietii.
•    Cuvantul care caracterizeaza persoanele nascute sub acest semn zodiacal este „schimbare”. Pentru ei, nimic nu rezista la infinit si toate legaturile create pe parcursul vietii sunt relative. Unii nativi pot fi singuratici tocmai din pricina ca ei considera ca ne-am nascut si vom muri singuri. Tot ceea ce se intampla intre aceste doua stari fixe este relativ si schimbator.
•    Sunt nativi intelegatori si ajung sa atraga oamenii din jur prin puterea lor de a asculta. Dau dovada de rabdare si intelepciune in ceea ce priveste luarea deciziilor sub stres. Sunt foarte buni mediatori si vor reusi mereu sa aplaneze conflictele care se ivesc in preajma lor.
•    In ceea ce priveste relatiile amoroase, nativii acestui semn zodiacal se dovedesc a fi extrem de zburdalnici. Ei vor cauta mereu acea sclipire, acei fluturasi atat de vestiti. In momentul in care nu simt ca exista o chimie intre persoana lor si partener vor pleca imediat, tocmai pentru a ajunge la ceea ce isi doresc. Unii oameni ii vor considera neseriosi, dar ei sunt, de fapt, perseverenti si cauta adevarata implinire emotionala.

Defecte
•    Dupa cum spuneam la inceputul acestui articol, zodia Seth din zodiacul Egiptean prezinta anumite trasaturi negative imprumutate de la zeul cu acelasi nume. De obicei, persoanele nascute sub semnul zodiacal Seth din zodiacul Egiptean dau dovada de un egoism fara limite, care poate alunga persoanele dragi. Au un caracter extrem de incapatanat care ii face sa se manifeste mereu dupa instinct.
•    Se poate spune ca nativii Seth din zodiacul Egiptean sunt excesiv de razboinci. Ei reusesc sa calmeze, dupa cum am afirmat mai sus, spiritele incinse din jur, dar in momentul in care ei sunt implicati direct, autocontrolul este aproape de valoarea nula.
•    Uneori, oamenii nascuti sub semnul zodiacal Seth din zodiacul Egipitean se dovedesc a fi urmariti de invidie. Isi doresc succesul si in momentul in care cineva ajunge inaintea lor sa guste victoria, acesti nativi se vor dovedi rautaciosi.

Sfat!
Persoanele nascute sub semnul zodiacal Seth din zodiacul Egiptean ar trebui sa invete sa isi exteriorizeze emotiile negative intr-un mod diplomatic.
Din punctul de vedere al sanatatii, acestea trebuie sa isi protejeze inima, intrucat s-a dovedit ca acest organ a fost deseori afectat in cazul acestor nativi…

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal Seth din zodiacul Egiptean se dovedesc a fi persoane puternice, oameni care cauta sa atinga succesul. Zeul Seth si-a pus, intr-adevar amprenta negativa asupra acestora, insa calitatile de care dau dovada ne fac sa uitam de acele defecte.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed