Zodiac evreiesc

Zodiac evreiesc. Zodiacul evreiesc al personalitatii pentru Nissan, Menachem Av, Lyar, Cheshvan, Tammuz, Adar, Tishrei, Sivan, Kislev.

Zodiacul evreiesc pentru Capricorn – Tevet

Zodiacul evreiesc pentru Capricorn – Tevet reprezinta nativii care isi lucreaza continuu dorinta de a distruge.

Zodiac evreiesc Fecioara – Elul

Zodiacul evreiesc pentru Elul se bazeaza pe anumite supersitii vechi a caror vechime este deja mult prea indepartata.

Zodiacul evreiesc Rac – Tammuz

Zodiacul evreiesc pentru Rac – Tammuz se constituie in jurul unor credinte si supersitii ale unor oameni care si-au consumat intreaga viata sa inteleaga.

Zodiacul evreiesc Adar

Zodiacul evreiesc Adar a aparut in urma cu foarte mult timp. Se spune ca oamenii timpului considerau ca exista o stransa legatura intre astre si firea oamenilor.

Zodiacul evreiesc Balanta – Tishrei

Zodiacul evreiesc Tishrei este reprezentat de echilibru din toate punctele de vedere. Viata celor care s-au nascut in acest semn zodiacal este deosebit de lina.

Zodiac evreiesc Berbec – Nissan

Zodiacul evreiesc pentru Berbec ne dezvaluie anumite credinte vechi, ritualuri si elemente specifice lumii in discutie. Nissan (sau Berbec) este prima zodie din zodiacul evreiesc. Se pare ca aceasta prima luna este urmarita de...

Zodiacul evreiesc Scorpion – Cheshvan

Zodiacul evreiesc pentru Scorpion – Cheshvan se bazeaza pe anumite principii vechi. Zodiacul evreiesc pentru Cheshvan subliniaza perfect caracteristica principala a nativilor.

Zodiac evreiesc Taur – Lyar

Zodiacul evreiesc pentru Taur – Lyar cuprinde anumite credinte si supersitii ale acestei lumi. Zodiacul evreiesc pentru Lyar este reprezentat de litera „Vav”.

Zodiacul evreiesc Leu – Menachem Av

Zodiacul evreiesc pentru Leu – Menachem Av se consolideaza pe supersitii vechi. Zodiacul evreiesc Menachem Av este reprezentat de nativi care asculta.

Zodiacul evreiesc Sagetator – Kislev

Zodiacul evreiesc pentru Sagetator - Kislev se contureaza in jurul unor supersitii care isi au originea intr-un timp mai vechi decat insusi lumea.
error: Alert: Content is protected !!