Home HoroscopZodiac evreiesc Zodiacul evreiesc Rac – Tammuz

Zodiacul evreiesc Rac – Tammuz

autor Elena Yvette
397 vizualizari

Zodiacul evreiesc pentru Rac – Tammuz se constituie in jurul unor credinte si supersitii ale unor oameni care si-au consumat intreaga viata sa inteleaga, sa descopere legaturi intre astre si firea oamenilor. Acestia considerau ca vor exista mereu elemente strans legate intre ele care stau undeva ascunse, tocmai pentru a putea fi descoperite.

Zodiacul evreiesc Rac - Tammuz

Zodiacul evreiesc pentru Rac – Tammuz este reprezentat de litera “Chet”, sau “ch”. Ce inseamna aceasta litera si in ce fel influenteaza pe nativii acestui semn zodiacal urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol. „Chet” semnifica frica si in acelasi timp puterea de a reveni si de a merge mai departe.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Rac – Tammuz:

Femeile

Femeile nascute sub semnul zodiacal Rac – Tammuz sunt deosebit de tandre si admirate de toata lumea. Cu toate acestea, ele dau dovada de foarte multa superficialitate in ceea ce priveste cariera. Fiecare proiect inceput rareori este condus catre final si in momentul in care se antreneaza intr-o activitate, nu conteaza de ce gen, acestea nu se pot mentine pe o directie o perioada indelungata.

Acest lucru nu se intampla cand discutam insa de relatiile de iubire. Zodiacul evreiesc pentru Rac – Tammuz ne dezvaluie ca femeile zodiei sunt foarte sensibile si pot suprinde mereu partenerul de viata.

In ceea ce priveste relatiile de amicitie, femeile nascute in acest semn zodiacal sunt urmarite de un puternic interes personal. Acestea nu cunosc loialitatea intr-o relatie de prietenie si vor incerca mereu sa isi urmareasca propriul interes. Se poate intampla sa dezamageasca si, cu toate acestea, nu vor simti vreo urma de regret. Se poate spune ca acestea sunt persoane deosebit de egoiste.

Barbatii

Barbatii nascuti sub semnul zodiacal Rac – Tummuz sunt deosebit de romantici. Iubirea este un sector extrem de important in viata noastra si, atunci cand vine vorba de relatiile amoroase, acesti nativi ofera totul. Incearca sa isi surprinda mereu partenera de viata prin mici cadouri care incalzesc inima. Deseori, acesti nativi scriu poezii de dragoste prin care topesc persoana pe care o au alaturi. Stiu sa faca o femeie sa se simta cu adevarat iubita, si, mai mult de atat, stiu cum sa o faca sa se simta femeie!

In ceea ce priveste cariera, barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt curajosi. Incearca sa isi faca auzite parerile si nu se dau inapoi de la a afirma tot ceea ce au in minte. Sunt buni lideri si au puterea de a motiva oamenii din jurul lor.

In ceea ce priveste relatiile de amicitie, barbatii nascuti sub semnul zodiacal Rac – Tammuz sunt loiali si nu ar rani vreodata un prieten bun. Cand vine vorba de a pastra secrete, acestia sunt cu adevarat acolo. Ei nu vor incalca vreodata intimitatea personala si vor pastra o distanta tocmai pentru a ajunge la un anumit confort…

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal Rac sunt oameni capabili de multe trairi intense. Zodiacul evreiesc pentru Rac – Tummuz subliniaza faptul ca persoanele nascute sub acest semn zodiacal iubesc mult si pot deveni, in acelasi timp, extrem de vulnerabile.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies