Home HoroscopZodiac evreiesc Zodiacul evreiesc Sagetator – Kislev

Zodiacul evreiesc Sagetator – Kislev

autor Elena Yvette
353 vizualizari

Zodiacul evreiesc pentru Sagetator – Kislev se contureaza in jurul unor supersitii care isi au originea intr-un timp mai vechi decat insasi lumea. Intr-adevar, am exagerat cu aceasta afirmatie insa oamenii vremurilor acelea considerau ca exista o legatura intre astre si ceea ce se petrece in interiorul sufletului uman. Se spune ca fiecare luna avea o semnificatie aparte si nativii semnului zodiacal respectiv imprumutau anumite caracteristici.

Zodiacul evreiesc Sagetator - Kislev

Zodiacul evreiesc pentru Sagetator – Kislev puncteaza elementul care defineste nativii zodiei. Relaxarea, somnul. Este deosebit de important pentru persoanele nascute sub acest semn zodiacal sa se odihneasca. Ele sunt de parere ca ideile geniale apar dupa o noapte linistita si, din acest motiv, prefera sa nu isi incalce programul de odihna.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Sagetatorului evreiesc

Femeile
Daca te-ai nascut in aceasta zodie, cu siguranta esti o prietena loiala. Persoanele apropiate se pot baza pe tine si la distractie insa si in momentul in care lucrurile nu mai merg la fel de bine. Zodiacul evreiesc pentru Sagetator – Kislev subliniaza faptul ca nativele zodiei sunt deosebit de empatice si nu vor rani pe cineva in mod constient.
In ceea ce priveste relatiile de iubire, femeile nascute in acest semn zodiacal sunt deosebit de mofturoase. Intr-adevar, daca ajungi sa le cunosti, iti vei da seama ca pastreaza acel spirit libertin, de copil. Un lucru minunat, totusi!

In ceea ce priveste cariera, reprezentantele sexului frumos mizeaza pe puterea femeii intr-o societate de barbati. Ele considera ca zambetul ajuta si in orice moment il au pregatit. Atunci cand ajung la conducere, acestea se dovedesc extrem de capabile. Dau dovada de un spirit oratoric dezvoltat si stiu sa ii motiveze pe cei din jur.

Barbatii
Barbatii care s-au nascut in semnul zodiacal Sagetator – Kislev sunt extrem de increzatori. Cand spunem acest lucru ne referim atat la increderea pe care le-o ofera celor din jur, dar si la increderea in propria persoana. Se pare ca nativii acestia vor lucra toata viata cu eul personal, tocmai pentru a reusi sa se cunoasca cu adevarat.
In ceea ce priveste cariera, avem in discutie oameni deosebit de puternici care stiu sa isi impuna punctul de vedere. Zodiacul evreiesc pentru Sagetator – Kislev subliniaza faptul ca acesti nativi urmaresc puterea. Cauta sa ajunga in varful piramidei sociale insa pe cai cunoscute, legale.

Iubirea este un sector deosebit de important in viata fiecarui om si, atunci cand vine vorba de relatiile amoroase, cei care s-au nascut in acest semn zodiacal cu siguranta dau dovada de un spirit pasional. Se pare ca orice relatie de dragoste incepe cu fiori, se continua in fiori si se termina cu fiori. Iubesc sa iubeasca. Daca te-ai nascut in zodia Sagetatorului evreiesc, cu siguranta ai simtit totul la o intensitate maxima. Nu iti negi sentimentele si esti constient de fiecare traire…

Sagetatorul sau Kislev este o zodie care ne aduce la lumina nativi puternici. Acestia pun accentul, dupa cum am afirmat la inceputul articolului, pe relaxare. Ei gandesc foarte mult inainte sa adoarma si considera ca fiecare idee este „prelucrata” in mintea lor, in timpul somnului. Din acest motiv, nativii vad odihna ca pe un moment deosebit de important.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies