Zodiac floral

Zodiac floral pentru toate cele 9 zodii. Afla ce floare esti in zodiacul floral in functie de zodia ta.

Zodiac floral Margareta

Zodiacul floral pentru Margareta ne introduce in lumea unor nativi extrem de sensibili care sunt dedicati intru totul persoanelor dragi.

Zodiac floral Orhidee

Zodiacul floral al Orhideei ne dezvaluie anumite trasaturi de caracter ale persoanelor nascute in zilele de 7, 16, 25 ale fiecarei luni. Intr-adevar, poate fi ciudat sa avem o legatura intre flori si firea...

Zodiacul floral Bujor

Zodiacul floral pentru Bujor ascunde anumite trasaturi specifice persoanelor nascute in zilele de 2, 11, 20 sau 19 ale fiecarei luni.

Zodiac floral Iris

Zodiacul floral pentru Iris ne dezvaluie persoane cu un caracter placut, tipul de oameni care lumineaza camera in momentul in care pasesc acolo.

Zodiac floral Floarea-Soarelui

Zodiacul floral pentru Floarea-Soarelui defineste firea celor nascuti in zilele de 1, 10, 19, sau 28 ale fiecarei luni.

Zodiac floral Papucul-Doamnei

Zodiacul floral pentru zodia Papucul-Doamnei vizeaza persoanele nascute in zilele de 3, 12, 21 sau 30 ale fiecarei luni.

Zodiac floral Mac

Zodiacul floral al Macului ne dezvaluie trasaturi specifice personelor nascute in zilele de 6, 15 sau 24 ale fiecarei luni.

Zodiac floral Trandafir

Zodiacul floral pentru Trandafir face o trimitere vizibila catre senzualitatea, pasiunea, modul de a vedea iubirea al celor nascuti sub acest semn zodiacal floral.

Zodiac floral Albastrea

Zodiacul floral al Albastrelei ne dezvaluie anumite trasaturi pentru persoanele nascute in zilele de 4, 13, 22 sau 31 ale lunii. Se spune ca fiecare floare are o anumita sensibilitate si traduce anumite caracteristici....
error: Alert: Content is protected !!