Zodiac floral Papucul-Doamnei

Share

Zodiacul floral pentru zodia Papucul-Doamnei vizeaza persoanele nascute in zilele de 3, 12, 21 sau 30 ale fiecarei luni. Specialistii considera ca exista o legatura stransa intre anumite flori si caracterul oamenilor. Tocmai din acest motiv, dorim sa descoperim impreuna de-a lungul acestui articol care sunt trasaturile celor nascuti sub semnul zodiacal floral Papucul-Doamnei.

Papucul-Doamnei

Zodiacul floral al Papucului-Doamnei se constituie in jurul elementelor care marcheaza aceasta floare. Care este semnificatia ei si in ce masura influenteaza nativii sai, urmeaza sa vedem in continuare. In primul rand, culoarea acestei flori determina doua caracteristici distincte. Galbenul poate insemna atat timiditate, cat si putere, curaj, veselie.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal floral Papucul-Doamnei

•    Sentimentul iubirii este extrem de important in viata fiecarui om. In ceea ce priveste latura sentimentala, nativii acestui semn zodiacal floral se dovedesc a fi urmariti incontinuu de nevoia de noutate si de spontaneitate. Intr-o relatie amoroasa, persoanele nascute sub semnul zodiacal floral Papucul-Doamnei sunt deosebit de selective si aleg „sa zboare din floare in floare” pana se vor multumi cu ceea ce simt. Fidelitatea nu este punctul forte al acestor oameni si trebuie sa precizam totodata ca acesti nativi nu considera ca fac un lucru gresit atunci cand insala.
•    Avem in discutie nativi extrem de curiosi care vor reusi, datorita acestei curiozitati, sa descopere anumite lucruri si sa treaca prin trairi inedite. Intr-adevar, aceasta curiozitate poate traduce si instabilitatea de care dau dovada, dar, de cele mai multe ori, acest spirit agitat poate conduce catre descoperiri.
•    Cand vine vorba de locul de munca, persoanele nascute sub semnul zodiacal floral Papucul-Doamnei se dovedesc a fi dedicate. Au trasata o bariera intre ceea ce se intampla la birou si viata personala si tocmai din acest motiv nu vor fi superficiale in ceea ce priveste cariera.
•    Specialistii considera ca defectul cel mai grav pentru acesti oameni este instabilitatea. Cu toate ca se dovedesc a fi persoane extrem de inteligente, care stiu sa marcheze linia fina dintre serviciu si camin, se pare ca in ceea ce priveste viata persoanala sunt superficiale. Intr-adevar, daca nu esti capabil sa ii oferi sponateneitate acestui nativ, indicat ar fi sa fugi.

Cu cine se inteleg persoanele nascute sub acest semn zodiacal floral

Zodiacul floral pentru Papucul-Doamnei ne-a sugerat, intr-o oarecare masura, ca avem in discutie oameni complicati, extrem de greu de abordat sau de tinut alaturi. Totodata, trebuie sa precizam ca sunt prieteni foarte buni care reusesc sa intretina o atmosfera deosebita. Specialistii considera ca acesti nativi vor gasi compatibilitate ridicata alaturi de un nativ din zodiile Mac ori Trandafir.

Sfat:
Acesti nativi trebuie felicitati pentru felul in care duc la bun sfarsit misiuni din cadrul serviciului insa atunci cand vine vorba de viata personala, se pare ca mereu se opresc, se retrag. Sfatuim acesti nativi sa fie atenti si sa aiba rabdare cu persoanele din jurul lor. A pleca este, intr-adevar, usor, mai greu este sa faci lucrurile sa mearga…

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal floral Papucul-Doamnei se dovedesc a fi oameni cu dubla personalitate: constiinciosi la locul de munca si dificili in ceea ce priveste relatiile cu alti oameni.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news