Home HoroscopZodiac indian Horoscop Indian Taur – Vrishabha

Horoscop Indian Taur – Vrishabha

autor Elena Yvette
574 vizualizari

Horoscopul Indian al Taurului ne dezvaluie persoane nascute intre 15 mai si 15 iunie. Denumirea Indiana este Vrishabha si ascunde vechi obiceiuri si credinte. Animalul care se afla in umbra acestei zodii este bivolul.

Horoscop Indian Taur – Vrishabha

Horoscopul Indian pentru Taur aduce la lumina calitati pe care indienii le-au vazut in animalul reprezentant. Ce insemna bivolul pentru ei si cum s-au transmis din generatie in generatie anumite idei?

Se spune ca persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt statornice si deosebit de calme. Ele sunt extrem de agreate de cei din jurul lor si cauta mereu sa aduca linistea, in locul certurilor. Extrem de cumpatata, Vrishabha calculeaza mereu si chiar intocmeste liste care sa ii confirme ca face, sau nu, miscarea potrivita.

Pare fara defecte, dar cum stim cu totii ca nu exista perfectiune in lume, ci doar imperfectiune ce pare perfecta, horoscopul Indian pentru Taur scoate la iveala o persoana care nu suporta obstacolele. Si cand spunem ca nu suporta obstacolele, ne referim in mare parte la psihicul acestor persoane. Deseori, se dovedesc a fi oameni extrem de puternici din punct de vedere fizic, dar sufletul lor poate avea de suferit.

Exista o extraordinara dorinta de independenta care se naste si traieste altaturi de aceste persoane in toata viata lor. De cele mai multe ori, cei nascuti sub semnul zodiacal al Vrishabhei nu isi vor gasi linistea. Cu toate ca mereu incearca sa calmeze situatia si sa aduca tuturor o stare placuta, se poate intampla sa isi piarda propria liniste.

Aceste persoane vor simti de foarte multe ori ca nu apartin lumii si principiilor existente si vor gasi o scapare intr-un jurnal sau in propriile amintiri. Vrishabha simte ca are ceva special de oferit lumii, dar curajul nu este pe masura. Se va impedica in fata unui obstacol insa mereu va exista o persoana care o va ajuta sa se ridice.

Totul depinde de inceput. Daca startul este potrivit, Vrishabha reuseste sa isi atinga obiectivele in momentul in care este adusa pe linia de plutire…

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Vrishabhei, ni se dezvaluie ca persoane muncitoare, persoane statornice si calme. Nu trebuie sa ne sperie insa frica de care dau dovada in fata unui obstacol. Cautand mereu sa aduca linistea intre persoanele dragi lor, aceste persoane extrem de sensibile se vor pierde de cateva ori in drumul catre propria personalitate. Le vine extrem de usor sa cunoasca persoane, sa le inteleaga, dar este mai complicat totul atunci cand vine vorba de propria persoana.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies