Home HoroscopZodiac indian Zodiac Indian Balanta – Tula

Zodiac Indian Balanta – Tula

autor Elena Yvette
627 vizualizari

Zodiacul Indian pentru Balanta sau, mai bine spus, zodiacul Indian pentru persoanele nascute sub semnul zodiacal al Tulei. Un univers plin de mistere si teorii care s-au potrivit de-a lungul anilor la diferiti oameni.

Zodiac Indian Balanta – Tula

Zodiacul Indian al Tulei ne dezvaluie anumite trasaturi specifice zodiei in discutie. Chiar daca acest lucru variaza, se spune ca fizicul Tulei este inconfundabil. De obicei, persoanele acestea au vene puternice, sunt slabe si inalte peste medie.

 • General
 1. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Tulei sunt extrem de logice si rationale. Ele se bazeaza indeosebi pe fapte si pun accentul extrem de putin pe cuvinte.
 2. Sunt oameni care vor avea mereu grija de cei din jur. De cele mai multe ori, vom gasi Tula implicata intr-o actiune de voluntariat sau in diferite activitati cu si pentru oameni.
 3. Deosebit de inteligente, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Tulei vor gasi imediat o portita, o metoda de a comunica cu cei din jur. Nu le va fi niciodata greu sa isi faca prieteni si vor reusi sa gestioneze usor orice situatie de conflict.
 4. Majoritatea nativilor sunt introvertiti. Cu toate ca arata contrariul si faptele lor denota faptul ca sunt extrem de sociabili si deschisi, in interiorul lor, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Tulei, vor trai mai mult in interior decat in exterior. Ce vreau sa spun prin acest lucru? De cele mai multe ori, vor exista conflicte ori discutii interioare intense cu propria constiinta.
 5. Sunt asemenea unui magnet. Impresioneaza oamenii extrem de usor si, printr-o singura privire, vor atrage intregi conversatii. Cei din jur vad Tula ca pe un sprijin, un om de nadejde.
 • Calitati
 1. Sunt receptivi la nevoile celor din jur si nu vor uita niciodata data de nastere a partenerului de viata. Intr-o relatie amoroasa, Tula nu este cea mai romantica persoana a zodiacului, dar este cea mai atenta. Se poate spune ca lucrurile vor fi in perfecta ordine cu un asa nativ alaturi.
 2. Spiritul organizatoric este extrem de dezvoltat si vor cauta sa surpinda fiecare persoana apropiata lor. De multe ori, Tula va fi chemata pentru a organiza o anumita petrecere. Sa retinem faptul ca petrecerile surpriza reprezinta pentru acesti nativi elementul cheie.
 3. Persoane motivante, acesti nativi se vor potrivi perfect jobului de antrenor. Sunt capabili sa conduca o echipa spre victorie.
 4. Persoane extrem de critice insa in acest caz avem de a face cu o critica pozitiva. Cunoaste foarte bine tehnica feedback-ului si o foloseste pentru a motiva, nu pentru a face oamenii sai sa stagneze. Progresul este urmarit indeaproape de aceasta zodie.
 5. Oameni empatici, nativii Tulei vor gandi de foarte multe ori mai mult pentru intregul grup decat pentru propria persoana.
 • Defecte
 1. Se poate intampla sa uite de dorintele lor personale si, de cele mai multe ori, putem gasi acesti nativi frustrati de faptul ca au uitat sa isi satisfaca si propriul suflet.
 2. Dau dovada de o oarecare superficialitate, acest lucru rezulta si din faptul ca mereu isi vor schimba locul, mereu vor cauta alt grup de oameni pe care sa il indrume.
 3. Nu sunt capabili sa reziste singuri. Si cand spun singuratate, ma refer la viata amoroasa. Se vor detasa extrem de greu dintr-o relatie care este toxica si, de cele mai multe ori, nativii nascuti sub semnul zodiacal al Tulei vor ramane si isi vor macina sufletul in acea relatie, tocmai din teama de a ramane singuri.

In concluzie, avem in fata o zodie care gandeste mult, persoane care se gandesc in mod excesiv la ceilalti si la binele lor. Vor cauta solutii pentru orice problema aparuta si nimic nu va fi imposibil de rezolvat pentru acesti nativi…

Iti recomandam sa consulti si zodiacul chinezesc. Pentru a fi la curent cu cele mai noi articole, aboneaza-te la Newsletter sau da-ne un like pe Facebook!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies