HomeHoroscopZodiac indian Zodiac Indian Leu – Simha

Zodiac Indian Leu – Simha

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/07/Zodiac-Indian-Leu-–-Simha.jpg

Zodiac Indian Leu – daca ar trebui sa apelam la origini, atunci am spune zodiacul pentru Simha. Exista anumite trasaturi fizice specifice pentru zodia care in horoscopul european traduce regele animalelor?

Zodiac Indian Leu – Simha

Zodiacul Indian al Leului cuprinde atat trasaturi fizice, cat si elemente care tin de partea spirituala a persoanelor nascute sub acest semn zodiacal.

 • General
 1. De cele mai multe ori, nativii acestui semn zodiacal se vor distinge in multime prin corpul inalt, puternic si pieptul larg. Bineinteles, acest lucru nu este universal valabil, dar Leul din zodiacul Indian se va putea recunoaste de cele mai multe ori prin statura sa si prin atitudinea specifica.
 2. Leii au o personalitate dominanta si puternica. Ei domina si nu doresc sa cucereasca complet. Vor sa fie deasupra tuturor si incearca sa ajunga in varful piramidei cu orice pret.
 3. Persoanelor nascute sub semnul zodiacal al Simhai le place sa simta ca o intreaga masa de oameni are nevoie de prezenta lor. Doresc ca oamenii sa devina dependenti de ele.
 4. Se plictisesc destul de repede si cauta mereu alti oameni. Considera ca oamenii abia intalniti sunt usor de manipulat si isi construiesc cate o personalitate pentru fiecare grup de oameni intalnit.
 5. Sunt mandri si nu se dau inapoi de la a se lauda pe sine. Putem afirma, desigur, ca sunt persoane materialiste, intrucat vor surprinde prin masinile scumpe si stralucitoare.
 • Calitati
 1. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Simhai dau dovada de o mare doza de ambitie. Ei isi vor urmari mereu obiectivul propus la inceputul drumului. De asemenea, vor obtine satisfactie din drumul catre succes, si nu numai, din finalul dorit. Considera ca aventura se afla in calatorie si nu la destinatie.
 2. Nativii acestia vor risca, vor da dovada de curaj. Uneori, aceste riscuri pot conduce la faliment, la esec total. Or de cele mai multe ori, Simha va miza pe instinct, va risca si va ajunge, intr-un fel sau altul, la rezultatul dorit.
 3. Nu tin supararea. Orgoliul este, intr-adevar destul de mare, insa atunci cand vine vorba de persoane extrem de apropiate, vor uita imediat de cearta avuta.
 4. Daca vorbim despre Simha intr-o relatie de dragoste, trebuie sa precizam faptul ca nativii acestui semn zodiacal vor fi, in mare parte, fideli. Acestia prefera sa nu aiba mai multi parteneri deodata, tocmai pentru a se darui intru totul unei singure persoane.
 • Defecte
 1. O fire critica cu propria persoana. Mereu se vor considera mai slabi decat sunt cu adevarat. Poate din acest motiv, devin acesti nativi extrem de ambitiosi si perseverenti.
 2. Pot fi foarte directi si deseori vor deranja prin anumite comentarii rautacioase. Dau dovada de aroganta si pot pierde anumite persoane care le doresc doar binele.
 3. Din punct de vedere financiar, acestia se dovedesc a fi extrem de cheltuitori. Nu se vor gandi de prea multe ori la ziua de maine si vor uita sa isi pregateasca terenul in cazul in care ceva rau se va intampla.

In concluzie, Simha este o zodie care dezvaluie persoane puternice, persoane care au ceva de transmis. Indienii spun ca zilele norocoase pentru acesti nativi sunt Duminica si Luni…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed