Home HoroscopZodiac indian Zodiac Indian Pesti – Meena

Zodiac Indian Pesti – Meena

autor Elena Yvette
539 vizualizari

Zodiac Indian Pesti – sau zodiacul pentru semnul zodiacal Meena. Un univers plin de mistere si teorii care s-au potrivit de-a lungul anilor la diferiti oameni. Lumea Indiei va scoate la lumina anumite trasaturi specifice si pentru ultima zodie.

Zodiac Indian Pesti - Meena

Zodiacul Indian pentru Meena ne arata cateva lucruri distinctive, elemente specifice. Cu siguranta, vom observa asemanari intre horoscopul european si cel indian, dar nu trebuie sa uitam ca este normal ca acestea sa existe.

 • General
 1. Cu toate ca este complicat sa trecem la general, zodiacul indian pentru Meena ne spune ca persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt oameni mici de inaltime. Acest lucru nu poate fi universal valabil in ziua de astazi, dar indienii considerau asta un element-cheie.
 2. Meena va simti totul cu inima si va pune pe locul doi ratiunea. De multe ori, se vor afla in situatii complicate si vor alege cu inima. Sunt persoane sensibile care atrag la randul lor persoane asemanatoare propriului suflet.
 3. Din cauza acestei emotivitati se vor increde usor in oameni si, asa cum este de asteptat, nativii acestui semn zodiacal vor fi raniti cu usurinta.
 4. Se poate intampla ca acesti nativi sa dea dovada de interes deosebit pentru o anumita persoana, ori o anumita activitate, insa dintr-o data tot acest interes poate disparea intr-o secunda, lasand in spate totul neterminat.
 5. Intr-o relatie amoroasa, ei cauta acei parteneri care devin in scurt timp dependenti de iubirea lor. Au nevoie sa stie ca exista cineva care nu poate trai fara ei, cu toate ca acest sentiment nu este neaparat reciproc.
 • Calitati
 1. Persoanele nascute sub semnul zodiacal Meena dau dovada de sinceritate. Acestea vor fi mereu acele persoane care aleg sa spuna totul in fata, fara ocolisuri.
 2. Au gandirea logica, fapt ce ii ajuta in viata lor profesionala.
 3. Iubesc oamenii si de fiecare data acorda sanse acelora care i-au ranit candva. Cred in schimbare si tocmai din acest motiv, nativii acestui semn zodiacal aleg sa dea credit si unor oameni care i-au ranit.
 4. Intr-o relatie amoroasa sunt loiali si romantici. Aici exista o diferenta intre zodiacul Indian si cel European, caci al nostru Peste este, poate, un pic alunecos.
 • Defecte
 1. Persoanele nascute sub semnul zodiacal Meena sunt foarte cheltuitoare si nu tin cont de ziua de maine.
 2. Uneori sunt rautacioase si tind sa spuna lucrurile mult prea direct.
 3. Nu sunt statornici si deseori ranesc persoane care ajung sa tina cu adevarat la nativii sub semnul zodiacal Meena.
 4. Cand vine vorba de a spune lucrurilor pe nume, nativii Meena vor fi primii care vor spune ce au pe suflet, dar in momentul in care cineva ii va intreba ceva si acestia se vor simti incomod, vor disparea.

In concluzie, Meena este un semn zodiacal complex care traduce personalitati inconfundabile si trasaturi de caracter pe care nu le putem uita. Oameni care arata astazi un interes ridicat si maine parca au uitat. Acestia sunt Meena…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies