Home HoroscopZodiac indian Zodiac Indian Rac – Karka

Zodiac Indian Rac – Karka

autor Elena Yvette
492 vizualizari

Zodiac Indian Rac – ce ne propune aceasta lume a traditiilor? Ce se ascunde in spatele denumirii de Karka?

Zodiac Indian Rac – Karka

Zodiacul Indian al Racului ne dezvaluie trasaturi specifice acestei zodii. Vom intalni aici persoane extrem de sensibile si profunde.

General

  1. Sunt nativi extrem de intelegatori si conservatori, in acelasi timp. Accentul cade aici pe o uriasa empatizare. Persoanele nascute sub semnul zodiacal Karka sunt mereu gata sa se transpuna in pielea persoanelor apropiate, tocmai pentru a putea vedea situatia prin ochii lor.
  2. De cele mai multe ori, ii vom gasi interesati de domenii care implica un extrem interes fata de oameni. Nu vor pune niciodata orgoliul personal pe primul plan si vor incerca mereu sa aplaneze conflictele puternice.
  3. Se lasa usor afectati de problemele din jurul lor. Urmaresc instinctual foarte mult si isi aleg prietenii cu grija. In momentul in care intalnesc persoane pe aceeasi unda de gandire vor fi incantati si nu vor lasa sa treaca o clipa fara sa incerce sa descopere si mai mult pe cel de alaturi.

Calitati

Zodiacul Indian al Racului, sau Karkai ne dezvaluie cea mai romantica zodie. Vor abunda  in declaratii si poezii sub clar de luna. Nicicand nu vor uita de magia noptilor de vara undeva pe un deal, sub o mare de stele.

Emotivitatea va da nastere unor situatii deosebite pentru partenerul de viata.

Dupa cum spuneam mai sus, au obiceiul de a empatiza. Karka isi va face griji mereu pentru cei dragi si uneori vor uita de propria persoana. De cele mai multe ori, intr-o relatie de dragoste, Karka iubeste mai mult decat partenerul.

Creativitatea si imaginatia ating paroxismul in cazul acestei zodii. Trebuie precizat faptul ca vor surprinde mereu si vor gasi o placere in a aduce zambetul pe fata celorlalti.

Defecte

Pot trece foarte usor de la prietenie la iubire si invers. Primul drum este extrem de placut si usor, dar atunci cand Karka se intoarce de la iubire la prietenie, nu va anunta si partenerul se va trezi intr-o dimineata alaturi de acel prieten bun pe care l-a castigat initial.

Cu toate ca urmaresc mereu ca cei din jur sa fie fericiti, deseori, Karka va uita de propriile misiuni. Se dovedesc a fi persoane cam lenese, dar extrem de inteligente. Cum bine stim cu totii, este extrem de greu sa atingem obiectivele propuse in prezenta lenei. Poate din aceasta cauza, Karka va avea de pierdut.

In concluzie, Karka este o persoana calma, calda si dulce. Indiferent de cat de greu va fi de citit o astfel de persoana, ochii mereu o vor trada. Exista o anume profunzime despre care vorbesc indienii, atunci cand se ajunge discutia la aceasta zodie…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies