HomeHoroscop Zodiacul chinezesc saptamanal 12-18 Iunie 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 12-18 Iunie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 885 views
Zodiacul-chinezesc-saptamanal-12-18-Iunie-2017 in Horoscop

De secole, generatii si generatii au fost doritoare de a afla tot ce se va intampla cu viata lor si au fost nevoite sa apeleze la diferite artificii – unele cunoscute de noi, altele care inca raman un mister. Zodiacul chinezesc este cea mai veche metoda de cunoastere a personalitatii, caracterului si evenimentelor ce urmeaza sa se intample unei persoane.

Zodiacul-chinezesc-saptamanal-12-18-Iunie-2017

Pentru a afla ce zodie reprezinti in zodiacul chinezesc, tot ce trebuie sa faci este doar sa alegi anul nasterii si sa vezi ce-ti rezerva astrele. Nimic mai simplu! Asa ca hai sa vedem in continuare ce se va intampla notabil in saptamana aceasta pentru fiecare dintre noi.

Sobolan

Reusesti cu brio sa te adaptezi oricarei situatii in care esti pus de superiori ori de partenerul de viata. Spre sfarsitul saptamanii vei primi vizita unei persoane dragi si te vei relaxa.

Dragon

Partenerul de viata ti-a dat unele batai de cap in ultima perioada insa in aceasta saptamana comunicarea dintre voi doi este cum nu se poate mai buna. Luati unele decizii foarte importante pentru viitorul vostru impreuna.

Maimuta

Este o perioada dedicata ascensiunii profesionale, asa ca vei continua sirul proiectelor si prezentarilor. Banii nu sunt o problema pentru tine, asa ca niciun moft pe care-l vei avea nu va ramane nesatisfacut – si vor fi destule.

Bivol

Sunt favorizate calatoriile de orice fel, fie in interes de serviciu, fie pur si simplu pentru distractie, amuzament si, mai ales, relaxare. Cu toate acestea, mare grija la excesele banesti!

Sarpe

Un prieten va avea mare nevoie de tine si nu ar fi indicat sa-l refuzi, chiar daca este vorba de bani, deoarece se va dovedi a fi exact lucrul pe care trebuia sa-l faci de foarte mult timp. In weekend vei lua parte la un eveniment mai deosebit.

Cocos

Iti este greu sa te axezi doar pe o singura activitate asa ca te vei implica in foarte multe lucruri. Mare grija insa, deoarece iti va fi ceruta prezenta in acelasi timp si nu vei putea face fata presiunii.

Tigru

Ai o dorinta acerba de cunoastere, asa ca este posibil sa te inscrii la un nou curs sau, de ce nu, sa citesti mult mai mult. In weekend persoana iubita va avea nevoie de toata atentia ta, deoarece s-a simtit neglijata in ultimul timp.

Cal

Incearca sa iei lucrurile pe rand, chiar daca, in momentul de fata, viata ta poate parea un dezastru total. Da, vei fi nevoit sa iei decizii foarte importante, atat pe plan sentimental, cat si profesional.

Caine

Vei avea o saptamana in care te vei relaxa si te vei bucura de toata atentia familiei, deoarece a trecut foarte mult timp de cand nu ai mai facut-o si ai muncit excesiv. Sunt favorizate calatoriile.

Iepure

Esti destul de dificil si nu reusesti sa te faci inteles sau sa comunici cu cei din jur. Iti lipseste rabdarea si, din aceasta cauza, vei fi motivul multor certuri la locul de munca. Incearca sa te relaxezi macar acasa.

Capra

Ai tendinta sa exagerezi cu tot ce se intampla in jurul tau si sa nu acorzi credit lucrurilor pe care le vezi sau auzi. Spre sfarsitul saptamanii vei intra intr-un conflict cu un prieten drag…

Porc

Sentimental, nu stai prea bine, deoarece in ultima vreme lucrurile au luat o intorsatura destul de ciudata. Vei intalni o persoana ce va va trezi unele sentimente noi si va trebui sa iei o decizie hotaratoare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed