Home Horoscop Zodiacul chinezesc săptămânal 16-23 Octombrie 2017

Zodiacul chinezesc săptămânal 16-23 Octombrie 2017

autor Elena Yvette
251 vizualizari

Șobolan

Este indicat încă de la începutul săptămânii să încerci să nu îți irosești energia acumulată peste weekend. Vei avea o săptămână destul de solicitantă și trebuie să faci față cu brio tuturor sarcinilor pe care le ai de rezolvat.

Zodiacul chinezesc săptămânal 16-23 Octombrie 2017

Bivol

Acordă mare atenție primelor zile din această săptămână! Este posibil să vrei să faci unele schimbări, însă acestea ar putea să le deranjeze pe unele persoane care fac parte din viața ta și cu care îți petreci majoritatea timpului.

Tigru

Se pare că ești mereu în centrul atenției atunci când petreci timpul cu prietenii tăi. Mulți dintre aceștia vor să afle care este secretul care se ascunde în spatele acestui succes de care dai dovadă, dar fii foarte prudentă, deoarece unii vor să îl „păteze”!

Iepure

Se pare că ai reușit să atragi laude din partea cuiva de la locul de muncă și ar fi bine să te folosești de acest lucru în avantajul tău. Pe finalul săptămânii ai putea lua parte la o mică ceartă, iar acest lucru va fi din cauza ignoranței tale.

Dragon

Vrei să ai parte de mai multă energie și vei încerca să găsești cele mai bune surse din acest punct de vedere. Un abonament la o sală de fitness ar putea să fie soluția ideală, trebuie doar să găsești suficientă motivație pentru a te adapta la astfel de activități.

Șarpe

Îți place să trăiești totul la cea mai mare intensitate. Ai tras câteva „sfori”, iar în cursul acestei săptămâni vei primi rezultatele mult așteptate. Dacă ți se cere să oferi anumite sfaturi sau recomandări, încearcă să fii cât mai obiectivă.

Cal

Pari destul de lipsită de energie și ar fi bine să nu lași lucrurile să se agraveze. Încearcă să te odihnești mai mult pe parcursul acestei săptămâni, altfel ai putea da dovadă de un randament scăzut care nu este unul de apreciat, în special la locul de muncă.

Oaie

Ești foarte organizată și tinzi să devii obsedată de acest lucru. Dacă cineva din anturajul tău are anumite obiceiuri pe care tu nu le vezi ca fiind bune, nu trebuie neapărat să te afirmi pentru a scoate în evidență acest lucru. Fiecare face ceea ce este pe propriul plac.

Maimuță

Dacă nu ai plănuit nicio activitate interactivă în ultima vreme, iată că a venit momentul. Pe finalul acestei săptămâni vei organiza o seară destinată destinderii și relaxării împreună cu cercul tău de prieteni. Cu toții aveți nevoie de un astfel de moment și tu ești singura care pare să fie conștientă de acest lucru.

Cocoș

Dacă îți propui să atingi anumite scopuri, să ai mare grijă la ce metode apelezi în această privință. Nu este indicat să te implici în activități mai puțin corecte pentru a obține ceea ce-ți dorești, ai putea să ai de pierdut mai mult decât ai crede.

Câine

Ai multe treburi pe cap însă prietenii insistă să ieșiți mai des în oraș. Uneori este chiar indicat să faci acest lucru, mai ales având în vedere faptul că ai avut parte de rezultate foarte bune în plan profesional. Ar fi cazul să te și răsplătești puțin…

Porc

Situația ta financiară este una destul de bună. Din acest motiv, în weekend îți vei permite să faci o călătorie de scurtă durată, una care să îți ofere șansa de a te reîntâlni cu un vechi prieten drag ție.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..