HomeHoroscop Zodiacul chinezesc saptamanal 17-23 Iulie 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 17-23 Iulie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 956 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Zodiacul-chinezesc-saptamanal-17-23-Iulie-2017.jpg

Sobolan

In aceasta saptamana astrele te influenteaza in mod direct, asa ca vei experimenta toate starile si vei trece foarte repede de la una la alta. Se recomanda sa incerci sa-ti infranezi toate aceste schimbari de dispozitie.

Dragon

Instabilitatea emotionala prin care treci ii face pe cei din jur sa te evite si sa nu se bazeze pe tine cand vine vorba de organizarea sau chiar de participarea la unele evenimente destul de importante.

Maimuta

In sfarsit, lucrurile par sa se aseze din punct de vedere sentimental dupa o lunga perioada in care te aflai intre ciocan si nicovala. Decizia pe care ai luat-o se va dovedi in viitor a fi cea mai buna.

Bivol

Jobul tau va fi pus sub semnul intrebarii in aceasta perioada, asa ca tot ce-ti ramane de facut este sa tragi tare si sa le dai motive superiorilor pentru a te pastra langa ei. Accepta ajutorul familiei si prietenilor.

Sarpe

Simti nevoia de schimbari in ceea ce priveste amenajarea caminului, asa ca esti dispus sa cheltui sume mari de bani doar pentru mici mofturi si confort in plus. In weekend vei primi o veste.

Cocos

Esti temperamental si nu poti deloc sa ascunzi acest lucru, mai ales in fata prietenilor si persoanei iubite, care parca nu te mai poate tolera. Relatia iti va fi grav afectata.

Tigru

Iti recomandam ca in aceasta saptamana sa ai mare grija la excesele alimentare si la sanatate in general. Nu ar fi rau daca vei merge pentru niste controale generale, doar pentru a fi sigur ca totul este in ordine.

Cal

Poti parea o fire aroganta si usor egoista, cel putin la serviciu, cand esti pus sa lucrezi cu oameni pentru care nu ai nici cel mai mic respect sau urma de consideratie. Incearca sa iti faci partea ta de treaba si totul va fi bine.

Caine

Partenerul de viata se va declara nemultumit de toate orele pierdute departe de casa si va incepe sa aiba banuieli serioase. Spulbera-i aceste ganduri si pune la cale o escapada romantica doar pentru voi doi.

Iepure

Esti rapid si treci de la o relatie la alta cu viteza luminii. Nu stai prea mult pe ganduri cand afli ca partenerul de viata ti-a cam gresit si nu acorzi a doua sansa. Incearca sa nu iei decizii pripite.

Capra

In ceea ce priveste relatiile profesionale, nu te declari deloc multumit, insa vina iti apartine in totalitate. Te lacomesti si ceri din ce in ce mai mult, chiar si atunci cand esti constient ca nu au de unde sa-ti ofere…

Porc

Vei fi punctul de plecare pentru multe dintre certurile din aceasta saptamana, insa una de mare anvergura va fi la birou, cu unul dintre superiori. Incearca sa nu pui paie pe foc pentru a nu sfarsi prost!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed