HomeHoroscop Zodiacul chinezesc săptămânal 18-24 Decembrie 2017

Zodiacul chinezesc săptămânal 18-24 Decembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Zodiacul-chinezesc-săptămânal-18-24-Decembrie-2017 in Horoscop

Sobolan

Este o saptamana instabila pentru dumneavoastra din punct de vedere emotional. Se pare ca partenerul va da batai de cap si va lasa sa va intrebati ce si unde ati gresit, fara a va da prea multe detalii. Acordati atentie problemelor si fiti cat se poate de calm!

Zodiacul chinezesc săptămânal 18-24 Decembrie 2017

Bivol

Continuati cu starea de bine de saptamana trecuta, insa spre sfarsitul acesteia rezervele dumneavoastra ajung pe zero. Sunteti obosit si nu mai dati randamentul scontat la serviciu, lucru ce atrage nemultumirea superiorilor. Este foarte probabil sa cereti sau sa aveti nevoie imediata de un concediu de odihna.

Tigru

Vi se poate propune un proiect mai mult decat ambitios sau o colaborare la care doar ati visat. Implicati si partenerul in aceasta activitate si se dovedeste a fi cea mai buna decizie. Va dati seama ca sunteti compatibili si din acest punct de vedere, lucru ce va face sa il apreciati si mai mult.

Iepure

Treceti printr-o perioada instabila din punct de vedere emotional. Este posibil sa cereti un concediu de odihna, deoarece sunt favorizate calatoriile, excursiile. Insa, simtiti nevoia sa fiti mai mult timp singur, pentru a va pune cap la cap pasii pe care sa-i urmati in continuare.

Dragon

Sunteti o fire puternica si nu acceptati refuzuri. Insa, va aflati in fata unor decizii pe care le-ati amanat de foarte multa vreme; decizii de care depinde intregul dumneavoastra viitor. Se recomanda sa nu fortati lucrurile si sa priviti toata situatia cu mai multa detasare deoarece in final toate vor fi asa cum va doriti.

Sarpe

Este posibil sa intampinati unele probleme pe plan sentimental, insa daca va deschideti sufletul si mintea si porniti o discutie cu partenerul de viata, in mod clar veti alunga orice incertitudine existenta. Situatia profesionala este posibil sa aiba si ea putin de suferit deoarece sunteti putin cam instabil in decizii.

Cal

Se recomanda ca in aceasta luna sa lasati garda jos, deoarece altfel toti cei din jur va vor abandona, fie prieteni, partener sau colegi de munca. Sunteti usor iritat, dar nici dumneavoastra nu stiti cauzele nemultumirilor. Controlati-va si priviti toate situatiile cu calm si diplomatie.

Oaie

Simtiti nevoia sa petreceti mai mult timp inconjurat de prieteni si incepeti sa realizati cat de multe lucruri s-au schimbat. Incepeti sa faceti planuri si sa organizati diferite activitati pentru a reinnoi aceste legaturi. Asemeni se intampla si in cazul partenerului de viata. Instabilitate emotionala.

Maimuta

Sunteti romantic si pasional si simtiti nevoia sa stati cat mai mult in preajma persoanei iubite. Daca aceasta nu exista, carisma dumneavoastra in mod clar va va aduce in aceasta perioada pe cine trebuie. Insa, ascultati-va instinctul daca acesta va spune ca ceva nu este in regula.

Cocos

Este posibil sa apara un castig neasteptat, daca sunteti amator de jocuri de noroc, loto, sau lozuri. Aveti noroc in orice va implicati si reusiti sa scoateti la liman unele dintre planurile mai vechi. Veti dispune de resurse materiale suficiente pentru a face ceea ce ati asteptat de mult timp.

Caine

In a doua parte a saptamanii sunt favorizate calatoriile atat in interes de serviciu, daca este cazul, cat si alaturi de persoana iubita sau familie. Pentru dumneavoastra este important ca veti reusi dupa mult timp sa va desprindeti de munca si de acel stres cotidian continuu…

Porc

In prima parte a acestei saptamani probabil veti realiza ca aveti un prieten sau coleg ce nu face altceva decat sa profite de pe urma dumneavoastra. Va veti enerva si va va da toate planurile peste cap insa este necesar sa reusiti sa intelegeti ca tot ce ati facut pana acum ati facut de unul singur si nu aveti nevoie de ajutor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed