HomeHoroscop Zodiacul chinezesc săptămânal 18-24 Septembrie 2017

Zodiacul chinezesc săptămânal 18-24 Septembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 881 views
Zodiacul-chinezesc-saptamanal-18-24-Septembrie-2017 in Horoscop

Șobolan

Ai impresia că totul merge împotriva ta, dar este doar o iluzie. Grăbeşte-te să achiţi toate datoriile (taxe, amenzi de parcare etc.) şi totul se va rezolva rapid! Fiind o perioadă aglomerată din punct de vedere emoţional, trebuie să apelezi la metode de relaxare.

Zodiacul chinezesc saptamanal 18-24 Septembrie 2017

Bivol

Norocul îţi surâde în această săptămână. Căminul tău se defineşte prin multă agitaţie, dar şi multă bucurie. Poate ar fi bine să te implici în activităţi de voluntariat pentru a da un sens nou vieţii tale.

Tigru

Armonia va domina în relaţia de cuplu. Dacă eşti singur, vei întâlni o persoană care te va vrăji. De asemenea, relaţiile cu colegii de muncă sunt foarte bune şi ai putea profita de această ocazie pentru a rezolva multele responsabilităţi de la serviciu.

Iepure

Elementele din jurul tău complotează pentru bunăstarea ta. Fiecare acţiune sau pas este în direcţia cea bună. Treci printr-o perioadă excelentă: plin de energie, eşti capabil să fii echilibrat şi obiectiv în orice situaţie.

Dragon

Vei face progrese în sfera socială. Fii cu ochii în patru, pentru că poate apărea o oportunitate de pe urma căreia să profiţi mult timp de acum încolo. În momentele de linişte, apelează la meditaţie şi gândeşte-te la planurile pe care le ai.

Șarpe

Tu și partenerul de viaţă aveţi viziuni diferite şi vor apărea certuri. Pe de altă parte, în sfera banilor, totul îţi este favorabil: semnări contracte, achiziţii de bunuri, tranzacţii în afaceri. Nu lăsa stresul să te acapareze!

Cal

Ia viaţa aşa cum e şi nu mai sta să o analizezi din toate punctele de vedere. Pune-ţi ordine în viaţă: dietă alimentară echilibrată, sport, echilibru emoţional. Vei avea probleme în familie. E nevoie să le tratezi cu seriozitate!

Capră

Nu te mai poţi controla în discuţiile cu persoanele din jur, aşa că trebuie să îţi iei câteva zile libere pentru odihnă. Încearcă să fii mai detaşat şi să nu mai dramatizezi. Aspectul banilor este foarte bine conturat în această săptămână.

Maimuță

Revin multe amintiri zilele acestea şi melancolia te poate pune pe gânduri. Sănătatea ta este tot mai şubredă. Vei avea probleme cu sistemul osos. Ai grijă de tine şi fă-ţi un program zilnic! Se recomandă să nu mai pierzi nopţile.

Cocoș

Vei reuşi să treci peste toate obstacolele şi vei avea o stare pozitivă. Ai tendinţa să accepţi mai uşor invitaţiile venite din partea prietenilor sau colegilor de muncă. Bineînţeles, vei lega nişte relaţii de prietenie noi şi foarte frumoase.

Câine

Nu fi doar cel care dă sfaturi bune, fii şi cel care ajută oamenii! Aceştia vor aprecia şi se vor deschide către tine. Vei vedea că vei lega relaţii frumoase în acest mod. Sistemul imunitar nu mai e la cote maxime, aşa că apelează la suplimente…

Mistreț

Săptămâna aceasta va fi una a schimbării în bine. Vei cunoaşte oameni noi, vei lega relaţii fructuoase, te poţi muta sau vei avea parte de o promovare profesională. Dacă ai familie şi copii, e momentul să te bucuri din plin de ei. Muncă a tot fost şi va fi, aşa că ai nevoie de momente de relaxare!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed