Home Horoscop Zodiacul chinezesc săptămânal 2-8 Octombrie 2017

Zodiacul chinezesc săptămânal 2-8 Octombrie 2017

autor Elena Yvette
191 vizualizari

Șobolan

Este o săptămână în care vei fi plină de energie și voie bună și vrei să împărtășești aceste stări și cu cei din jur. Indiferent de ceea ce s-ar putea întâmpla, nu vrei ca nimic să afecteze starea ta și vei încerca să fii imună la tot ceea ce se poate întâmpla negativ în preajma ta.

Zodiacul chinezesc săptămânal 2-8 Octombrie 2017

Bivol

Situația ta amoroasă pare să fie destul de „denivelată”. Indicat ar fi ca pe parcursul săptămânii să vezi ce anume a provocat apariția acestor denivelări pentru a le putea repara. În cazul în care consideri că vina este a partenerului tău, nu aștepta până ce acesta își va da seama că a greșit, ci spune-i verde-n față acest lucru.

Tigru

Vei adopta poziția unui agent de călătorii și vei face tot felul de planuri pentru weekendul acestei săptămâni. Chiar și așa, productivitatea la locul de muncă nu va lipsi și vei veni cu tot felul de idei pentru proiecte noi.

Iepure

Zilele acestea vei trece de la o extremă la alta. Dacă începutul de săptămână te prinde cu batista la ochi, pe finalul ei vei avea o stare foarte bună. Nici tu nu mai știi ce e cu tine și ce e în capul tău, dar ar fi bine să-ți organizezi puțin ideile și sentimentele.

Dragon

Ai impresia că relația în care ești implicată nu duce nicăieri. Ar trebui să te gândești că poate tragi această concluzie doar din cauza unor situații de moment. Lasă zilele să treacă și mai analizează acest lucru pe finalul săptămânii.

Șarpe

Nu ai parte de zile foarte bune și se pare că preferi să stai puțin timp izolată de cei din jur. Trebuie să îți planifici unele activități viitoare și numai tu știi ce e mai bine să faci în privința acestora. Totuși, un sfat nu ar trebui refuzat.

Cal

Este posibil să treci printr-o despărțire în cursul acestei săptămâni. Refuzi să accepți sprijinul venit din partea persoanelor dragi, iar asta doar pentru faptul că vrei să treci singură peste aceasta fără să primești speranțe false, care, bineînțeles, nu vin din intenții rele.

Oaie

Vrei ca partenerul tău să fie mereu lângă tine, dar acest lucru nu este văzut de către prietenele tale ca fiind unul bun. Acestea te încurajează mereu să te descurci de una singură, iar pe final de săptămână te vor „rupe” din brațele iubitului tău pentru a petrece câteva clipe împreună, ca în vremurile vechi .

Maimuță

La începutul săptămânii vei face unele schimbări mici de imagine, însă unele care se pare că nu sunt tocmai cele mai ieftine. Chiar dacă vei cheltui o mare parte din economiile tale, nu vezi acest lucru ca fiind unul rău, mai ales dacă-i investești în propria persoană.

Cocoș

Dacă cineva din preajmă vrea să te păcălească sau să te saboteze în cursul acestei săptămâni, cu siguranță nu va reuși acest lucru. Ești mereu cu ochii în patru și vrei să te scapi de acele persoane care susțin că sunt acolo doar ca să te ajute.

Câine

Pari a fi destul de recalcitrantă și chiar agresivă cu cei din jur. Ar fi bine să o lași puțin mai moale, altfel vei avea de pierdut. Pe final de săptămână vei avea parte de o vizită neașteptată însă care te va bucura destul de mult…

Porc

Se pare că reacțiile care vin din partea persoanelor cu care intri în contact în prima parte a săptămânii vor fi unele negative. Încearcă să nu le pui la suflet, oricine poate trece prin momente mai puțin bune, la fel și acestea.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..