Zodiacul chinezesc săptămânal 22-28 Ianuarie 2018

Sobolan

Sunteti ambitios si reusiti sa duceti la bun sfarsit tot ce va propuneti. Este posibil sa vi se propuna un parteneriat sau o noua afacere si se recomanda sa nu refuzati, deoarece va va aduce numeroase beneficii. Se pare insa, ca veti avea unele altercatii cu o persoana draga, din aceasta cauza.

Bivol

Este posibil sa intalniti o persoana mai buna decat dumneavoastra in domeniul in care lucrati. Acest fapt ori va va ambitiona, ori va va impinge spre extrema cealalta. Sunteti norocos insa ca aveti alaturi o persoana ce va sprijina neconditionat.

Tigru

Dupa o perioada mai mult decat solicitanta, tot stresul acumulat se revarsa asupra partenerului de viata si asa incepeti o adevarata cearta impotriva acestuia, fara a avea baze solide. Se recomanda sa reconsiderati situatia, sa va relaxati si asa in mod automat va veti rezolva si aceasta problema.

Iepure

Exista posibilitatea sa pierdeti o suma mare de bani sau o afacere in care v-ati pus toate sperantele. Incercati sa va pastrati calmul deoarece veti reusi, mai tarziu, sa va repuneti pe picioare. Luati in seama sfaturile date de apropiati, pentru ca va vor fi de mare ajutor in aceasta perioada.

Dragon

Va pierdeti foarte usor cumpatul deoarece aveti impresia ca cei din jur nu se ridica la asteptarile dumneavoastra. Va iesiti din fire si aveti adevarate crize, cel putin la locul de munca, unde va va fi recomandata o mica vacanta. Cel mai bine ar fi sa va intoarceti “vindecat”, pentru ca va puneti in pericol situatia.

Sarpe

Veti fi nevoit sa luati unele decizii foarte importante cu privire la partea financiara, dar cum nu aveti incredere in altcineva decat in judecata dumneavoastra, va fi foarte greu de cantarit toate optiunile. Aveti noroc cu partenerul si familia care mai baga sub nasul dumneavoastra cate un sfat.

Cal

Sunteti vesel si binedispus, asa ca nu este greu celor din jur sa lucreze sau sa locuiasca impreuna cu dumneavoastra. Emanati voie buna si reusiti sa manageriati multe situatii jenante sau chiar dificile de-a dreptul. Relatia cu partenerul este mai stransa ca oricand.

Oaie

In aceasta perioada sunt favorizate calatoriile de afaceri si ascensiunea profesionala, asa ca este posibil sa uitati de alte planuri si sa va axati numai pe acest aspect. Veti fi nevoit sa alegeti intre doua lucruri extrem de importante pentru dumneavoastra. Mare grija la sanatate!

Maimuta

Sunteti o persoana isteata, inteligenta, priceputa si, datorita acestor lucruri, superiorii nu vor sa va piarda din ochi. Este posibil sa mai primiti oferte de munca si sa fiti nevoit sa va reganditi prioritatile, dar sa fiti sigur ca veti lua cea mai buna decizie pentru viitorul dumneavoastra.

Cocos

Vorbiti mult prea multe lucruri, unele confidentiale, cu persoane in care nu ar trebui sa aveti atat de multa incredere. Va riscati locul de munca din cauza gurii dumneavoastra mult prea mari, in aceasta perioada. In ultima saptamana, veti reusi sa remediati aceste probleme, cu ajutorul unei rude sus-puse.

Caine

Dati dovada de un caracter deosebit atunci cand sunteti pus in fata unor situatii exceptionale. Nu dati inapoi si nu spuneti “nu” daca sunteti sigur ca aveti resursele necesare pentru a ajuta la nevoie un prieten sau un membru al familiei. Aveti grija insa la sanatate. Tot ce e mult strica…

Porc

Nu va plac certurile si discutiile aparute la birou ori acasa, cu toate ca in mica sau mare masura dumneavoastra le-ati alimentat. Cautati o modalitate sa scapati basma curata si-i lasati pe prieteni sa va poarte “bataliile”. Incercati sa va rezolvati problemele inainte de a se acumula si de a va face rau.

Abonează-te pe:Yve.ro news