Home Horoscop Zodiacul chinezesc săptămânal 23-29 Octombrie 2017

Zodiacul chinezesc săptămânal 23-29 Octombrie 2017

autor Elena Yvette
211 vizualizari

Șobolan

De ceva timp a trebuit să faci un pas destul de important în viața ta și iată că în această săptămână vei face în sfârșit acest lucru. Dacă te-ai temut din această privință, toate aceste temeri vor dispărea cu ajutorul sfaturilor și laudelor primite din partea celor dragi.

Zodiacul chinezesc săptămânal 23-29 Octombrie 2017

Bivol

Mereu ai preferat să lucrezi din umbră și să lași pe alții să primească aplauzele din partea publicului. A venit momentul să te afirmi și să culegi și tu laurii muncii și eforturilor depuse. Încearcă pe viitor să faci mai des acest lucru.

Tigru

Ești o persoană destul de populară și toată lumea vrea să petreacă timp cu tine. Tocmai din acest motiv ai ajuns să neglijezi familia ta. Ar fi bine ca pe parcursul acestei săptămâni să ai mai mare grijă de aceasta și de cât de mult te implici în aspectele ce țin de ea.

Iepure

Numeroase oportunități de dezvoltare personală se vor ivi pe parcursul săptămânii. Ar fi bine să nu le lași să treacă și să profiți de cât mai multe dintre acestea, altfel nu vei reuși să vezi lumea dintr-o perspectivă mai bună pe viitor.

Dragon

Se pare că urmează niște zile destul de favorabile din punct de vedere financiar. Este posibil ca o datorie veche să îți fie achitată în această săptămână, iar dacă nu, poate fi vorba chiar de o mică sumă de bani primită din partea unei rude.

Șarpe

Una dintre prietenele tale pare să treacă prin unele dintre cele mai groaznice momente ale vieții ei. Tu o să fii prima persoană care se va oferi să o ajute și este posibil ca aceasta să stea câteva zile la tine.

Cal

Noi colaborări sau parteneriate sunt favorizate în această săptămână. Dacă vei reuși să obții o colaborare importantă pentru cariera ta profesională, în weekend este posibil să organizezi o masă festivă în scopul sărbătoririi acesteia.

Oaie

O mică delegație în scop profesional ar putea să fie derulată pe parcursul acestei săptămâni. Șefii tăi văd în tine un potențial de dezvoltare al companiei în care lucrezi și vor să vadă câte beneficii ai putea aduce acesteia.

Maimuță

Este o săptămână uimitoare pentru tine din toate punctele de vedere. Poți liniștită să începi să îți faci planul în ceea ce privește concediul tău și ai putea lua în considerare o locație unde îți dorești de mult timp să ajungi.

Cocoș

Încă din prima zi a săptămânii pari a fi plină de energie și ești hotărâtă să te implici în activități noi care ar putea să îți aducă beneficii din punct de vedere personal. Nu mai vrei să aștepți ca lucrurile să vină de la sine și vei depune numeroase eforturi pentru a obține ceea ce îți dorești.

Câine

Căminul tău are mare nevoie de atenția ta. Se pare că te-ai concentrat numai pe muncă și ai uitat să te ocupi de activitățile ce țin de acesta. În weekend ai putea să dedici mai mult timp rezolvării sarcinilor care sunt legate strict de casa ta…

Porc

Pe parcursul săptămânii își vor face apariția niște ocazii noi de a obține niște bani. Fii foarte atentă și încearcă să faci cele mai potrivite alegeri, altfel vei bate pasul pe loc și nu vei putea să faci ceea ce îți dorești cu adevărat!

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..