Home Horoscop Zodiacul chinezesc saptamanal 26 Iunie – 2 Iulie 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 26 Iunie – 2 Iulie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 671 views
Zodiacul-chinezesc-saptamanal-26-Iunie-2-Iulie-2017 in Horoscop

Sobolan

Ai tendinta sa cheltui mai mult decat te tine plapuma si vrei sa te imprumuti la prieteni. Nu se recomanda sa faci acest lucru, deoarece aceasta va fi premisa unor adevarate certuri.

Zodiacul-chinezesc-saptamanal-26-Iunie---2-Iulie-2017

Dragon

Simti nevoia sa faci cadouri, sa daruiesti diverse lucruri si sa te relaxezi, deoarece ai depasit un moment destul de dificil in viata ta. Iti recomandam sa te odihnesti, pentru ca ai tendinta sa uiti de acest aspect.

Maimuta

Sunt favorizate colaborarile de orice fel, mai ales din punct de vedere profesional, cu oameni care te vor ajuta foarte mult pe viitor. Incearca sa nu abuzezi de bunatatea lor si, in schimb, sa oferi recunostinta.

Bivol

Partenerul de viata te uimeste cu o veste pe care ati asteptat-o de foarte mult timp si toata saptamana o vei tine intr-o petrecere si o veselie. Invita si rudele, deoarece se vor simti date la o parte.

Sarpe

Cel mai probabil partenerul de viata va fi cel care te va distrage de la indatoririle de la serviciu, asa ca iti recomandam sa nu neglijezi niciun detaliu din viata ta, deoarece ai nevoie de toate pentru a duce o viata linistita.

Cocos

Familia iti va cere sa-ti iei cateva zile libere pentru a pleca in concediu si a petrece cateva zile impreuna. Nu este bine sa refuzi, deoarece partenerul de viata mai are foarte putin si va exploda. Acorda-i si lui timp.

Tigru

Esti o fire puternica insa chiar si pe tine, te darama la un moment dat instabilitatea emotionala, asa cum se intampla acum. Toata saptamana vei avea parte de dezamagiri si vei reusi cu greu sa treci peste ele.

Cal

Trebuie sa eviti activitatile care iti solicita buzunarul si, mai ales, atentia sau timpul pretios pe care l-ai putea petrece cu persoana iubita. Evita sa te implici in afaceri sau propuneri care sunt ghidate de prieteni.

Caine

Esti ocupat pana peste cap, vei resimti oboseala si acasa, cand familia iti va cere parerea si sfatul in legatura cu unele afaceri urgente. Nu-ti neglija nici sanatatea, deoarece este usor precara.

Iepure

Vei reusi cu succes sa duci la bun sfarsit toate termenele-limita impuse de superiori si chiar sa muncesti si suplimentar. In weekend vei intalni o persoana care iti va fi “de folos” din punct de vedere profesional.

Capra

In aceasta saptamana reusesti sa pui cap la cap sentimentele fata de persoana iubita si, mai ales, sa concretizezi sau sa oficializezi relatia. Nu te grabi insa si asculta sau ia in considerare si alte sfaturi…

Porc

Sunt favorizate iesirile si, mai ales, cele efectuate in aer liber, care te relaxeaza peste masura. Daca esti singur, vei face cunostinta cu un posibil partener de viata, daca pui toate cartile pe masa si reusesti sa fii sincer.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed