Home Horoscop Zodiacul chinezesc saptamanal 28 August – 3 Septembrie 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 28 August – 3 Septembrie 2017

autor Elena Yvette
180 vizualizari

Șobolan

Pot apărea conflicte în relaţia de cuplu la începutul săptămânii. Nu lua nicio decizie finală acum. Caută o soluţie în care ambii veţi câştiga şi exprimă-ţi sentimentele. De la mijlocul săptămânii vei avea noroc financiar.

Zodiacul chinezesc saptamanal 28 August - 3 Septembrie 2017

Bivol

Eşti foarte irascibil şi aduni ceea ce culegi. Ai predispoziţia de a critica pe oricine şi ajungi să exagerezi. Persoanele cu care trebuie să te vezi vor întârzia sau te vor dezamăgi. În momentul în care îţi vei schimba atitudinea, şi cei din jur vor face asta.

Tigru

Săptămâna aceasta te vei gândi la schimbarea unor planuri sau strategii. Direcţia pe care porneşti este bună atât timp cât nu apelezi la impulsivitate şi iei în considerare toate posibilele consecinţe. Ai tendinţa de a exagera permanent.

Iepure

Progresul ţi se va arăta, mai ales dacă accepţi să munceşti în echipă. Munca în echipă înseamnă uşurinţă, colaborare şi idei creative. Îţi este puţin greu să te integrezi şi ai un spirit competitiv. Ia lucrurile mai uşor. Nu toată lumea e contra ta!

Dragon

Profită de această săptămână pentru că norocul îţi surâde. Frustările încep să dispară şi începi să ai energia necesară pentru a balansa corect viaţa personală cu munca. Calendarul social este în floare, deci vei avea ocazia să vorbeşti şi să te evidenţiezi.

Șarpe

Comunicarea nu este la cotele ei maxime. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai ciudată având în vedere că o persoană te poate supune la teste sau tu ai tendinţa de a face asta. Pune-ţi o întrebare dacă eşti cumva prea critic.

Cal

Vor apărea oportunităţi importante şi frumoase. Evenimentele din această săptămână te vor ajuta să creşti pe plan emoţional. Fii onest şi deschis în legătură cu sentimentele tale. Nu te mai stresa atât de mult dacă răneşti pe cineva sau dacă nu eşti perceput într-un mod realist.

 

Capră

E o săptămână plină pentru tine. Te vei simţi copleşit de toate responsabilităţile avute, aşa că încearcă să te organizezi cât mai bine şi să îţi alimentezi energia. Nu fii arogant şi apelează la ajutor atunci când simţi că nu mai poţi face faţă.

Maimuță

Vei vedea că toate eforturile tale o să dea roade începând cu această săptămână. E un timp prolific pentru activităţi sociale, petreceri şi distracţie. Încearcă să aduci la aceste întruniri familia sau prietenii pentru momente perfecte.

Cocoș

Criticile nu sunt toate rele, chiar unele te pot ajuta să evoluezi. Nu te mai simţi ameninţat şi ia lucrurile mai uşor. Ai calităţi multe, iar lumea te place, doar că îşi doreşte să le şi arăţi.

Câine

Vei simţi că, în sfârşit, începi să mergi în faţă şi oportunităţile îţi apar în cale. Ai energia necesară pentru o schimbare în bine. Te simţi mai încrezător şi mai fericit? Nu îţi mai ascunde sentimentele. Arată lumii cât eşti de zâmbitor şi vei primi numai energie pozitivă.

Mistreț

Veştile bune vor apărea una după alta. Toate relaţiile personale înfloresc, mai puţin în ceea ce priveşte munca. Nu ai o situaţie profesională ideală, dar apelează la răbdare. Trebuie să fii atent cu cheltuielile. Se recomandă o plan de cheltuială în acest sector.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies