HomeHoroscop Zodiacul chinezesc săptămânal 29 Ianuarie – 4 Februarie 2018

Zodiacul chinezesc săptămânal 29 Ianuarie – 4 Februarie 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Zodiacul-chinezesc-săptămânal-29-Ianuarie-4-Februarie-2018.jpg

Sobolan

Va place sa barfiti. Atat la serviciu, despre colegi si familie, cat si viceversa. Nu veti iesi bine din aceasta ecuatie deoarece nu privesc toti cu ochi buni aceasta actiune. Este posibil ca in a doua parte a lunii sa aiba loc unele schimbari la locul de munca si sa fiti nevoit sa luati decizii importante.

Bivol

Putini sunt cei cu care va intelegeti si reusiti sa comunicati. In aceasta perioada insa, pare mult mai dificil sa faceti acest lucru. Va inchideti si reusiti sa rezolvati toate problemele existente de unul singur, fara ajutor din exterior, dar ajungeti sa va suprasolicitati si sa apara problemele de sanatate.

Tigru

In aceasta perioada sunt recomandate calatoriile si relaxarea. Ati fost implicat in mai multe proiecte in urma carora ati ramas obosit si fara pic de putere. Este momentul sa va refaceti sa va puneti pe primul plan sanatatea.

Iepure

Este posibil sa cadeti in capcana jocurilor de noroc insa cu ajutorul persoanei iubite sau a familiei reusiti sa va indepartati de acestea si sa reveniti la un plan mai vechi. Dispuneti de resursele necesare pentru a o lua de la capat. Grija mare la sanatate!

Dragon

Aveti o sanatate de fier, sunteti plin de energie si simtiti nevoia sa dati si celor din jur bucatele din starea dumneavoastra de spirit. Reusiti sa depasiti cu brio toate obstacolele ce va apar in cale si va bucurati de castiguri materiale.

Sarpe

In prima parte a lunii veti intampina unele probleme in ceea ce priveste starea relatiei sentimentale actuale. Se recomanda sa va pastrati calmul si sa cantariti toate situatiile pentru a lua cea mai buna decizie pentru dumneavoastra. Dupa o lunga perioada, familia va sustine.

Cal

Sunteti popular si sarmant, asa ca toti colegii si prietenii doresc sa fie in jurul dumneavoastra. Superiorii sunt mai mult decat multumiti de prestatia si munca depusa, asa ca este posibil sa primiti o avansare sau marire. Cu sanatatea stati mai bine, dupa o lunga perioada de tratamente.

Oaie

Va faceti griji foarte mari in ceea ce priveste ziua de maine si situatia financiara, cu toate ca este una acceptabila. Doriti mai mult, asa ca este posibil sa faceti unele compromisuri care nu va fac cinste, intocmai pentru a ajunge acolo unde va doriti. Aveti grija cui spuneti “da”.

Maimuta

Dati dovada de originalitate si inteligenta in orice situatie ati fi pus. Reusiti sa iesiti la suprafata si sa va faceti cunoscuta parerea indiferent daca veti face pe cineva sa sufere in calea dumneavoastra spre succesul mult dorit. Acordati atentie si partenerului de viata!

Cocos

Sunteti o fire mai mult decat interesanta si sarmanta, iar increderea in sine, a crescut in aceasta perioada, asa ca veti intalni persoane noi, persoane care va vor ghida in decursul ascensiunii profesionale. Implicati-va si partenerul in tot ceea ce doriti sa indepliniti.

Caine

Toata luna va aflati la dispozitia celor din jur, cu precadere la mana superiorilor, dar nu va deranjeaza acest lucru, deoarece iubiti domeniul in care lucrati. Partenerului de viata ii veti trezi umbre de gelozie, asa ca cel mai bine ar fi sa va dozati timpul sau sa-l implicati in activitatile zilnice, de rutina…

Porc

Va enervati foarte repede si nu aveti rabdarea necesara pentru a duce la bun final tot ceea ce v-ati propus. Aveti tendinta sa aruncati vina pe cei din jur si chiar sa-i indepartati din jurul dumneavoastra. Puteti ramane singur, asa ca necesar ar fi sa va regasiti calmul si forta interioara pentru a reusi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed