HomeHoroscop Zodiacul chinezesc săptămânal 6-12 Noiembrie 2017

Zodiacul chinezesc săptămânal 6-12 Noiembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 918 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Zodiacul-chinezesc-săptămânal-6-12-Noiembrie-2017.jpg

Sobolan

Este o luna in care incercati sa va redescoperiti sau sa va reinventati, deoarece vi s-au adus anumite injurii ce nu va fac cinste sau pur si simplu simtiti nevoia de o schimbare. Va recomandam sa faceti acest lucru, deoarece orice veti alege va va aduce numeroase satisfactii personale. Multa rabdare!

Bivol

Sunteti nelinistit din cauza situatiei materiale putin precare ce va traverseaza zodia in aceasta perioada, iar oboseala nu face altceva decat sa va acutizeze unele ganduri mai necinstite. Nu va abateti de la planurile dumneavoastra si incercati sa cereti si sa acceptati ajutor!

Tigru

Lucrurile merg foarte bine pe plan sentimental si poate chiar sunteti suficient de pregatit pentru a face pasul cel mare. Partenerul de viata va sprijina in tot ceea ce faceti si puteti avea parte de reale surprize romantice. Nu neglijati celelalte domenii!

Iepure

Dati dovada de un calm iesit din comun si este posbil ca acest lucru sa-i calce pe nervi pe cei din jur. Partenerul de viata are impresia ca nu va implicati atat cat ar fi nevoie si si-ar dori, iar superiorii au ceva de obiectat privind prestatia dumneavoastra si relatiile cu colegii de munca.

Dragon

Aveti parte de multe surprize placute din partea partenerului de viata, care parca va multumeste pentru tot timpul petrecut impreuna. Calmul si fericirea de acasa va inconjoara si la serviciu si reusiti sa iesiti din unele incurcaturi in care ati intrat acum ceva vreme.

Sarpe

Sunteti putin sceptic si nu va opriti din munca, nici macar atunci cand toata lumea va spune ca ati reusit si ati avea nevoie de o pauza. Ati cam neglijat relatiile sentimentale in ultima perioada si acum gasiti prielnic momentul pentru a lega strans, poate chiar mai serios relatia cu partenerul.

Cal

Sunteti o fire dura si din aceasta cauza este foarte greu pentru cei din jur sa va stea alaturi, sa va asculte si sa inteleaga toate capriciile. Este posibil ca in a doua jumatate a lunii sa realizati ca tot ce ati facut pana acum e gresit si sa doriti sa reparati unele legaturi.

Oaie

Reusiti in aceasta luna sa impacati doi prieteni, doi membri din familie sau chiar pe dumneavoastra cu partenerul de viata. In cazul in care nu exista acest ultim element important, probabil il veti intalni in a doua jumatate a lunii. Ascultati sfaturile si parerile prietenilor!

Maimuta

Va apar in cale numeroase proiecte si afaceri de pe urma carora veti iesi, in mod clar, in castig. De aceasta data insa se recomanda sa il puneti la curent si pe partenerul de viata, deoarece intr-un fel sau altul il vizeaza. Dozati-va timpul pentru a evita neplacerile!

Cocos

Va autocriticati si va comparati constant cu cei din jur si ce au realizat ei pana acum. Nu acceptati ideea de a avea mai putin si incercati prin toate metodele sa fiti in top. Aveti grija la metode, insa si la sanatate. Ascultati si sfaturile persoanei iubite, deoarece va pot fi de real ajutor.

Caine

Nu sunteti multumit sufleteste de absolut nimic din ce ati face. Duceti la bun sfarsit tot ce va propuneti, dar parca locul dumneavoastra nu mai este acelasi. Veti simti nevoia sa faceti anumite schimbari, incepand cu decizii importante pe plan profesional…

Porc

In aceasta saptamana veti simti nevoia de escapada si detasare, fie cu persoana iubita, fie cu prietenii. Nu puteti sta locului deoarece toata atentia dumneavoastra este de obicei asupra ascensiunii profesionale si traversati o perioada mai mult decat stresanta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed