HomeHoroscop Zodiacul chinezesc săptămânal 8-14 Ianuarie 2018

Zodiacul chinezesc săptămânal 8-14 Ianuarie 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Zodiacul-chinezesc-săptămânal-8-14-Ianuarie-2018.jpg

Sobolan

Traversati o perioada instabila din punct de vedere financiar si profesional, in urma careia veti fi nevoit sa va reganditi optiunile si sa luati unele decizii importante cu privire la viitor. Partenerul va fi foarte nemultumit si vor aparea unele discutii in cuplu.

Bivol

Intreaga luna si poate ceva mai mult va aduce in cale mai multe obstacole, peste care veti trece cu greu, unele ramanandu-va in cale pentru mult timp. Este posibil sa vi se ofere ajutor insa orgoliul dumneavoastra  va va lasa cu greu sa acceptati. Macar sfaturile ar fi bine sa le urmati.

Tigru

Sunteti intelept, iar intuitia va ajuta in aceasta perioada sa va reveniti in urma unor esecuri materiale. Faceti cele mai bune alegeri in materie de afaceri si parteneriate si veti fi mai mult decat rasplatit de superiori. Incercati sa nu va neglijati familia.

Iepure

Sunteti admirat de colegi si superiori pentru munca depusa in aceasta perioada, asa ca nu va va fi greu sa cereti ori o marire ori o vacanta, deoarece in mod clar raspunsul va fi afirmativ. Spre sfarsitul lunii puneti la cale o escapada romantica hotaratoare pentru relatia existenta.

Dragon

Toti colegii cu care lucrati la un proiect de amploare si superiorii va admira curajul si onestitatea de care dati dovada. Scoateti la liman unele probleme existente de ceva timp si sunteti remunerat pe masura. Aveti parte de diferite surprize romantice din partea persoanei iubite.

Sarpe

Nu va incanta deloc ideea de esec, asa ca atunci cand raspundeti afirmativ intr-un parteneriat sau afacere faceti tot posibilul sa iesiti in castig. Acum insa este posibil sa intampinati unele probleme si sa fiti cu moralul la pamant si suprasolicitat. Nu ar fi rau sa-i lasati si pe colegi sa faca ceva.

Cal

Traversati o perioada financiara foarte buna si va bucurati de multe laude. Este posibil insa sa exagerati cu cheltuielile si sa ramaneti in scurt timp fara prea multi bani. Se recomanda sa-i puneti la pastrare si sa va ganditi serios si la perioada ce urmeaza.

Oaie

Situatia financiara va da peste cap si atrage dupa sine nemultumiri atat din partea dumneavoastra, cat si a partenerului de viata, care parca asteapta din ce in ce mai mult. Se recomanda sa va pastrati calmul si, daca este nevoie, sa luati unele decizii in urma carora sa fiti bine si implinit.

Maimuta

Pentru dumneavoastra nu exisa problema careia sa nu-i gasiti o rezolvare. Este posibil ca un prieten sau un membru al familiei sa va ceara ajutorul si reusiti sa-l scoateti din incurcaturi mari. Puneti-l la curent si pe partenerul de viata cu tot ce se intampla cu dumneavoastra.

Cocos

Sunteti o fire timida, iar acest lucru nu va ajuta deloc in afaceri. Superiorii se declara nemultumiti de prestatia dumneavoastra si este posibil sa va puna pozitia actuala sub semnul intrebarii. Cel mai bine ar fi sa va reveniti repede, pana a nu fi prea tarziu.

Caine

Dati dovada de loialitate atunci cand in fata dumneavoastra sunt aduse mai multe oferte de munca. Inainte de a le refuza si a ramane la ce aveti in prezent, ganditi-va bine la ce va doriti in viitor si, cel mai important, cereti parerea si persoanei iubite…

Porc

Va place sa acumulati toate informatiile care va vin in fata ochilor sau va sunt aduse la cunostinta verbal, deoarece nu stiti cand veti fi nevoit sa le folositi in avantajul si binele dumneavoastra. Reganditi-va prioritatile si, mai mult decat atat, nu exagerati cu cheltuielile!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed