Home Horoscop Zodiacul chinezesc săptămânal 9-15 Octombrie 2017

Zodiacul chinezesc săptămânal 9-15 Octombrie 2017

autor Elena Yvette
226 vizualizari

Șobolan

Se pare că ai tot așteptat să primești niște răspunsuri care în prima parte a săptămânii nu vor întârzia să apară. Acestea vor fi sursa ta de motivație pentru tot restul săptămânii și vei reuși să duci la bun sfârșit o mare parte dintre activitățile propuse.

Zodiacul chinezesc săptămânal 9-15 Octombrie 2017

Bivol

Dacă simți că anumite persoane, care sunt destul de des prezente în viața ta, te trag în jos și te împiedică să te dezvolți, ar fi bine să începi să te lipsești de ele. Uneori, chiar dacă mergi singur în viață, tot poți avea parte de lucruri bune. Încearcă totuși să nu te izolezi chiar de toată lumea.

Tigru

Chiar dacă nu se apropie un eveniment care să necesite împărțirea de cadouri, tu tot vrei să fii răsfățată din acest punct de vedere. Zilele acestea te vei linguși destul de mult pe lângă partenerul tău pentru a obține mici accesorii pe care ți le dorești.

Iepure

Se pare că două aspecte vor fi mai importante pentru tine în această săptămână: prietenia și locul de muncă. Vei încerca chiar să le îmbini pe acestea, dar să ai grijă să nu dai naștere unor conflicte de pe urma cărora ai putea să pierzi din ambele părți.

Dragon

Munca depusă în ultimele zile pare să fie răsplătită peste măsură în cursul acestei săptămâni. Ești foarte mulțumită de persoana care ai ajuns să fii și totul se datorează motivației tale de a te dezvolta cât mai mult pe plan personal.

Șarpe

Cunoscuta vorbă „curiozitatea a ucis pisica” pare să fie nucleul care te ghidează pe parcursul acestor zile. Orice mic eveniment care are loc în preajma ta este de mare interes pentru tine și nu vrei să pierzi nimic. Ar trebui să îți vezi mai mult de treaba ta și să nu te preocupe grija celor din jur.

Cal

Săptămâna aceasta se pare că este cea a pasiunii și a momentelor romantice în ceea ce privește relația ta. Dacă totuși nu ești implicată în una, este posibil ca zilele acestea să ai ocazia să îl cunoși pe „alesul” inimii tale.

Oaie

Vei avea ocazia să ajungi într-un loc unde ai tot visat să ajungi de ceva timp. Vei fii impresionată peste măsură și nu îți va veni să crezi că ți se întâmplă acest lucru tocmai ție. Dacă trebuie să mulțumești cuiva, să știi că una dintre prietenele tale este „vinovată” de acest lucru.

Maimuță

În prima parte a săptămânii vei avea ocazia să semnezi un contract mult așteptat. Acesta ar putea să îți aducă numeroase beneficii pe viitor și nu vei ezita nici măcar o clipă în a păși pe acest nou drum.

Cocoș

Zilele acestea te vei concentra foarte mult pe căminul și familia ta. Nu mai vrei să pierzi niciun eveniment care are loc în aceasta și vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din viața persoanelor dragi ție.

Câine

Mici deplasări, câștiguri suplimentare și multă hârțogăraie, cam așa arată rezumatul acestei săptămâni în cazul tău. Vei avea multe responsabilități de asumat și o groază de activități de derulat pe cont propriu…

Porc

Vei face multe calcule în aceste zile, toate fiind în interes personal. Vrei să faci mici investiții și vrei să vezi cum anume ar fi cel mai bine să le faci pe acestea pentru a-ți garanta o sursă viitoare de profit.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..