HomeHoroscop Zodiacul evreiesc Balanta – Tishrei

Zodiacul evreiesc Balanta – Tishrei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Zodiacul-evreiesc-Balanta-Tishrei in Fără categorie

Zodiacul evreiesc pentru Balanta – Tishrei s-a consolidat pe supersitii vechi, pe credinte ale unor oameni care si-au dedicat intreaga viata studiului legaturii dintre elementele naturii si firea oamenilor. Se spune ca astrele influenteaza caracterul omului si, din acest motiv, zodiacul evreiesc pentru Balanta – Tishrei contureaza perfect caracteristicile nativilor.

Zodiacul evreiesc Balanta - Tishrei

Zodiacul evreiesc Tishrei este reprezentat de echilibru din toate punctele de vedere. Viata celor care s-au nascut in acest semn zodiacal este deosebit de lina, succesul fiind oarecum garantat. Se spune ca cei care s-au nascut in zodia evreieasca a Balantei, sau Tishrei, sunt deosebit de calculati. In acest fel ei gandesc totul de trei ori inainte de a face o miscare. Totodata, au obiceiul de a induce calmul persoanelor apropiate. Pentru ei, cearta nu reprezinta decat calea sigura catre stres.

Persoanele nascute sub semul zodiacal Balanta – Tishrei

Femeile nascute sub semul zodiacal Balanta – Tishrei

Femeile care s-au nascut in semnul zodiacal Balanta – Tishrei sunt deosebit de inteligente si descurcarete. Stiu sa iasa dintr-o situatie penibila cu eleganta si atunci cand vine vorba de minciuni, se poate spune ca sunt experte.

Cand vine vorba de cariera, aceste femei sunt puternice si stiu de fiecare data ce buton trebuie apasat pentru ca lucrurile sa fie intr-o continua miscare. Totodata, dau dovada de fermitate atunci cand trebuie sa se decida asupra unui aspect. Nu se lasa influentate si considera ca vocea lor trebuie auzita. Daca te-ai nascut in semnul zodiacal Balanta – Tishrei, cu siguranta ai simtit nevoia de a ajunge in mijlocul atentiei.

In ceea ce priveste relatiile de dragoste, femeia Balanta incearca sa te surprinda mereu. Nu se opreste niciodata si spontaneitatea este punctul e forte. Stabilitatea intr-o relatie amoroasa este deosebit de importanta pentru ele.

Cand vine vorba de relatiile de amicitie, nativele acestui semn zodiacal vor avea o singura relatie sincera. Ele se vor destainui in fata unui singur om, reusind in acest fel sa isi creeze cat mai putini dusmani.

Barbatii nascuti sub semul zodiacal Balanta – Tishrei

Zodiacul evreiesc pentru Balanta – Tishrei ne dezvaluie faptul ca acesti nativi sunt prudenti si vor cauta mereu sa rezolve lucrurile dupa un anumit tipar. Se spune ca atunci cand vine vorba de cariera, barbatii care s-au nascut sub semnul zodiacal Balanta – Tishrei sunt extrem de atenti si vor incerca sa rezolve toate lucrurile pe cont propriu. Nu cred in munca de echipa si considera ca ceea ce este facut de ei este cu adevarat potrivit si benefic.

In ceea ce priveste relatiile de dragoste, nativii acestui semn zodiacal sunt foarte rezervati. Ce inseamna acest lucru? In momentul in care se ataseaza de o persoana, fac totul pentru a nega acest lucru. Nu sunt constienti de acest lucru decat in momentul in care sentimentele ii napadesc. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta ai cautat mereu sa ascunzi ceea ce simti…

In concluzie, persoanele nascute in semnul zodiacal al Balantei, sau Tishrei, sunt deosebit de calculate. Zodiacul evreiesc pentru Balanta – Tishrei ne-a dezvaluit ca acestora le este greu sa isi exprime sentimentele in relatiile de dragoste, insa acest lucru se corecteaza cu timpul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed