HomeHoroscop Zodiacul evreiesc Gemeni – Sivan

Zodiacul evreiesc Gemeni – Sivan

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/09/Zodiacul-evreiesc-Gemeni-Sivan.jpg

Zodiacul evreiesc pentru Gemeni – Sivan este consolidat de credinte si supersitii vechi. Unii considera ca exista anumite trasaturi pe care nu le putem trimite la general, insa majoritatea persoanelor nascute sub semnul zodiacal Gemeni se compun din doua personalitati. Cand spunem acest lucru se poate intelege ceva rau insa a avea doua personalitati poate insemna o arma impotriva celor care doresc raul.

Zodiacul evreiesc Gemeni - Sivan

Zodiacul evreiesc pentru Sivan este reprezentat de litera „Zayin”. Ce inseamna aceasta litera si ce semnificatii aduce pentru nativii acestui semn zodiacal? Se spune ca aceasta inseamna „arma”. Persoanele nascute sub semnul zodiacal Gemeni sau Sivan au mereu pregatite cuvinte, asa-zise arme, tocmai pentru a putea face fata intregii lumi.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Gemeni – Sivan

Femei in zodia Sivan

In ceea ce priveste cariera, femeile nascute in acest semn zodiacal sunt foarte indraznete. Ele au curajul sa viseze la o viata ca in filme si fac tot posibilul sa ajunga la idealul fixat. Nimic nu este cu adevarat complicat si considera ca, daca poti visa ceva, poti indeplini. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta nu te-ai multumit cu un salariu minim si ai cautat mereu sa avansezi. Se poate intampla sa treaca prin diferite etape, sa nu isi cunoasca adevaratul drum profesional insa dau dovada de multa perseverenta si intr-un final vor reusi tot ce si-au propus.

Cand vine vorba de relatiile amoroase, zodiacul evreiesc pentru Gemeni – Sivan ne dezvaluie faptul ca femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte iubitoare. Ele iubesc cu fiecare por. Totodata, se poate intampla ca acestea sa fie mincinoase in momentul in care au interes ascuns. Ele pot folosi cu usurinta cu barbat tocmai pentru a reusi intr-o anumita directie. Daca esti in Gemeni – Sivan, cu siguranta ai privit increzatoare spre barbati, stiind ca ii poti manipula cum doresti. Ai ceva in privire, ceva unic.

In relatiile de amicitie, femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte vorbarete si stiu sa tina un secret. In cazul in care se cearta cu un bun prieten, acestea nu vor dezvalui vreodata secrete ce au apartinut intimitatii prieteniei.

Barbati in zodia Sivan

Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt deosebit de creativi. Ei reusesc sa imbine utilul cu placutul si pot aduce ceva cu adevarat inedit. Cand vine vorba de locul de munca, acestia reusesc sa munceasca si sa obtina ce isi doresc. Spre deosebire de sexul frumos, barbatii Gemeni – Sivan sunt mai calculati si nu tind catre un ideal de film. Ei isi doresc sa isi asigure un minimum de confort care le aduce satisfactie. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta ai observat ca accentul, in cazul tau, cade pe camin.

In ceea ce priveste relatiile de iubire, barbatii pot oscila intre mai multe iubiri, in final se poate intampla sa ajunga la prima iubire. Nu se pot desprinde cu adevarat de ceea ce le-a provocat primii fiori.

In relatiile de amicitie, barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt cu doua fete, isi urmaresc interesul indiferent de situatie…

In concluzie, zodiacul evreiesc pentru Gemeni – Sivan a subliniat perfect dualitatea persoanelor nascute sub acest semn zodiacal si, totodata, a adus la lumina perseverenta si lupta continua a nativilor pentru a ajunge in varful piramidei sociale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed