HomeHoroscop Zodiacul evreiesc Leu – Menachem Av

Zodiacul evreiesc Leu – Menachem Av

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Zodiacul-evreiesc-Leu-Menachem-Av in Fără categorie

Zodiacul evreiesc pentru Leu – Menachem Av se consolideaza pe supersitii vechi. Oamenii acelor timpuri au cautat mereu sa afle secrete care nu se doreau a fi descoperite. Cand a fost vorba de astre si de oameni, acestia au considerat ca exista o legatura stransa. Tocmai din acest motiv au adus la lumina zodiacul evreiesc.

Zodiacul evreiesc Leu - Menachem Av

Zodiacul evreiesc Menachem Av este reprezentat de nativi care asculta, iau notite, dupa care pun totul in aplicare. Sunt lideri de la nastere si incearca mereu sa conduca. Insa, nu vor sa ajunga la putere decat in momentul in care se simt cu adevarat pregatiti de acea functie. Nu se pot bucura de ceva ce nu simt ca merita. Au nevoie de recunoastere insa nu o cersesc, ci muncesc pentru ea.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Leu – Menachem Av

Femeile din zodia Menachem Av

Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt devotate familiei. Acestea iubesc caminul si sunt foarte atasate de tot ceea ce inseamna persoane dragi. Nu concep ideea de singuratate si, in ceea ce priveste relatiile de iubire, aceste native se pot opri asupra unor relatii “fantoma”,  tocmai din cauza fricii de a nu ramane singure.

Cand vine vorba de locul de munca, femeile nascute in acest semn zodiacal vor fi serioase insa nu concep ideea de munca peste program. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, cu siguranta dupa ce s-a terminat programul singurul loc in care ti-ai dorit sa ajungi a fost acasa. Orele suplimentare nu reprezinta ceva benefic pentru tine si satisfactia financiara este pe locul al doilea.

In ceea ce priveste relatiile de amicitie, femeile nascute in acest semn zodiacal sunt un fel de lider in grupul lor. Ele vor da mereu tonul la o petrecere si vor avea bucuria in sange. Se spune ca, daca esti nascuta in acest semn zodiacal, poti deveni o feminista convinsa. Zodiacal evreiesc pentru Leu – Menachem Av ne dezvaluie faptul ca aceste native nu vor rani un prieten, iar atunci cand fara voia lor o vor face, vor gasi puterea de a cere iertare. Orgoliul este ceva peste care aceste native pot trece foarte usor!

Barbatii Menachem Av

Barbatii care s-au nascut in semnul zodiacal evreiesc Leu – Menachem Av sunt sefi adevarati. Ei incearca tot timpul sa ajunga pe primul loc. Cariera este un sector deosebit de important pentru acesti nativi, iar atunci cand vine vorba de ascensiune si obiectiv, acestia urmeaza totul indeaproape!

In ceea ce priveste relatiile de iubire, zodiacul evreiesc pentru Leu – Menachem Av ne dezvaluie faptul ca acestia nu se vor simti niciodata cu adevarat pregatiti pentru a se implica. Totodata, a flirta este, pentru ei, un sport minunat! Ei adora sa se joace cu vorbele si nu se dau inapoi de la o aventura!

In ceea ce priveste relatiile de amicitie, barbatii acestui semn zodiacal sunt deosebit de corecti. Cu toate ca vor sa ajunga in varful piramidei sociale, acestia nu vor insela, ci vor vrea sa ajunga sus intacti, tocmai pentru a putea sa se recomande tuturor!

In concluzie, persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt urmarite o viata intreaga de dorinta aprinsa de a conduce si, in acelasi timp, au principii ascunse de care nu vor trece…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed