HomeHoroscop Zodiile cu puteri paranormale: Vărsătorul are cele mai mari puteri

Zodiile cu puteri paranormale: Vărsătorul are cele mai mari puteri

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,9K views 3 minute timp de citit
Zodiile cu puteri paranormale

Fiecare om are de la naștere darul său, unii dintre noi sunt mai înzestrați decât alții – vă vom arăta dacă faceți parte dintre aceștia mai jos.

  • VĂRSĂTOR

Acestă zodie este considerată a fi mai intuitivă decât restul doar pentru că semnul însuși înseamnă extinderea conștiinței și conștiinței de sine. Mulți Vărsători sunt indivizi creativi și vizionari care devin mari vindecători și consilieri. Cu toate acestea, Vărsătorul este, de asemenea, predispus la atac psihic și dependență  de alcool. Uneori, un Vărsător care crede că a auzit o chemare spirituală urmează, de fapt, directivele unui instinct de bază, cum ar fi dorința personală. Acest semn poate fi înțeles eronat și atribuie o credibilitate absolută surselor greșite.

  • SĂGETĂTOR

Acest semn are o intuiție neobișnuită. Săgetătorii sunt deosebit de pricepuți când vine vorba de a fi în locul potrivit la momentul potrivit. Mulți Arcași sunt foarte cunoscuți pentru a detecta când este pe cale să se întâmple o urgență și apoi să vină la salvarea cuiva la momentul potrivit. Mulți dintre ei au, de asemenea, un interes pentru metafizică și ocultism. Înzestrarea lor principală este abilitatea de a vindeca. Acest semn este, de asemenea, unul dintre semnele „vânător” ale zodiacului, iar acest lucru explică parțial acuratețea instinctelor de pradă ale Arcașului.

  • PEȘTI

Semnul Peștilor este foarte sensibil și emoțional. Acești nativi sunt deschiși pentru a primi mesaje de la alte persoane și, de asemenea, de la entități oculte. Le plac tehnicile oculte pentru a se conecta cu alți oameni și cu entități divine precum îngerii. Peștii individuali sunt deseori empatici naturali și foarte capabili să se vindece sau să-i sfătuiască pe alții. Acest semn de Apă este foarte puternic din punctul de vedere psihic, dar, de asemenea, tinde să fie copleșit de impresiile sale psihice. Din acest motiv, este foarte important ca Peștii sensibili să rămână focalizați și chiar să primească instrucțiuni despre cum să-și gestioneze abilitățile psihice.

  • LEU

Acest semn este un vânător în sine. Acești nativi au o caracteristică de prădător în psihicul lor care le oferă abilitatea de a spune ce gândește altcineva. Oamenii cu soarele în Leu sunt amanți foarte buni, pentru că sunt empatici și par să știe exact ce determină o altă persoană să se simtă bine. Leul este în mod natural norocos, deoarece acest semn are un filtru de protecție încorporat psihic ce ține la distanță vibrațiile negative. Leul are, de asemenea, o mare importanță în echilibrul zodiacal; acesta are rolul de a-i ajuta pe ceilalți și este recunoscut drept un om cu suflet mare.

  • GEMENI

Acest semn este unul dintre cele mai mentaliste din zodiac. Nu este neobișnuit ca un nativ din Gemeni să colaboreze cu o altă persoană și să completeze frazele pentru ea. Dacă aveți o lună în Gemeni sau în a noua dumneavoastră casă, ați putea să vorbiți cu spiritele celor decedați. Multi Gemini sunt foarte talentați atunci când vine vorba de citirea cărților de Tarot. Ideea dăinuirii sufletului după moarte și reîncarnarea sunt, de asemenea, foarte importante pentru cei din acest semn zodiacal…

  • RAC

Acest semn este considerat cel mai mare medium al panteonului zodiacal. Sunteți în mod special clarvăzător dacă luna dumneavoastră este în Rac. Mulți clarvăzători au Racul în Casa a noua sau chiar în a douăsprezecea, care este Casa Occultei în horoscop. Mulți Raci nu par să trebuiască să se străduiască  prea mult, deoarece sunt atât de atenți încât oricum știu ce se întâmplă cu tine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed