Cum alegem lentilele de contact colorate?

Share

Din cand in cand, orice fata simte nevoia unei schimbari: sa isi vopseasca parul, sa isi cumpere articole vestimentare noi, sa incerce o dieta sau sa testeze diferite modele de manichiura, machiaj ori coafuri. Insa, poate ati visat mereu sa aveti ochii de o alta culoare decat cea nativa, sa va puteti adapta simplu culoarea ochilor in functie de dispozitie, ocazii sau evenimente. Acum este foarte usor sa faceti acest lucru!

lentilele de contact colorate

Magazinul online Lenscorner.ro ofera spre achizitionare lentile de contact profesionale, originale, sub diverse culori si combinatii, pe gustul tuturor; in plus, sunt de calitate superioara si le gasiti disponibile atat in versiuni cu dioptrii, cat si fara. Toate produsele sunt importate din Marea Britanie si au inregistrat un adevarat succes pe piata de specialitate in acest domeniu.

Cu ajutorul acestor lentile colorate puteti fi admirate in fiecare zi pentru inovatie, diversitate, puteti crea un impact puternic la petreceri si evenimente prin folosirea nuantelor  specifice de albastru sau verde ori a lentilelor UV care  acorda un efect fluorescent puternic, iar de Halloween aveti sansa de a fi cu adevarat inspaimantatoare si sa „hipnotizati” pe toata lumea cu privirea deosebita oferita de modelele variate din gama destinata acelei ocazii. Magazinul ofera, de asemenea, si lentile colorate in nuante mate, care dau intensitate privirii, punandu-va in evidenta firea indrazneata, precum si nuante aparte de gri si violet, pentru fetele excentrice.

Pe langa lentile de contact colorate, gasiti si accesoriile necesare ingrijirii optime in conditii 100 % igienice, pentru a le proteja impotriva factorilor daunatori.  Pe acest site mai puteti gasi si tatuaje temporare pentru buze, celebrele Violent Lips, disponibile intr-o gama variata de culori si modele interesante. Acestea sunt o alternativa la banalul ruj, sunt usor de folosit, fara durere, ce promit o rezistenta de 4 pana la 8 ore de utilizare.

Principiile pe care se bazeaza Lenscorner sunt seriozitatea, increderea si proptitudinea. Meniul site-ului este foarte bine structurat, puteti gasi cu usurinta informatii despre fiecare produs si poze care ilustreaza culorile si modelele respective, cu detalii specifice. Daca va doriti niste lentile colorate de cea mai inalta calitate, la preturi avantajoase, accesati cu incredere Lenscorner!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente