HomeNoutati Sugestii de cadouri pentru femei cu ocazia sărbătorii Sfintei Maria

Sugestii de cadouri pentru femei cu ocazia sărbătorii Sfintei Maria

autor Elena Yvette
719 views 5 minute timp de citit

Cele două mari sărbători creştineşti ce o cinstesc pe Fecioara Maria – Adormirea Maicii Domnului (15 august – Sfânta Maria Mare) şi Naşterea Maicii Domnului (8 septembrie – Sfânta Maria Mică) ne pun an de an în faţa unei dificile dileme – cu ocazia căreia dintre cele două praznice oferim cadouri?

cadouri_borealy_-cadou_parker_writing_set_for_women

Ei bine, părerile se împart în trei categorii principale – a celor care îşi cinstesc purtătorii numelui Sfintei Maria în 15 august, a celor care îşi serbează onomastica în 8 septembrie, respectiv a celor care profită de ambele ocazii a-i sărbători pe purtătorii numelui Maria. Noi ne poziţionăm strategic în cea de-a treia categorie, în ideea de a nu rata nici una dintre ocaziile când putem aduce un zâmbet şi fericire pe chipul doamnelor şi domnişoarelor ce poartă cu mândrie şi demnitate numele Sfintei Născătoare de Dumnezeu – Fecioara Maria. În căutarea celor mai frumoase daruri ce pot fi oferite cu prilejul celor două mari sărbători creştine am studiat pe îndelete colecţia de cadouri pentru femei Borealy şi am selectat pentru dumneavoastră câteva sugestii deosebite, pe care le detaliem în cele ce urmează.

tablou_icoana_fecioara_maria_si_iisus_by_valenti

Accesorii fashion şi bijuterii pentru partenera de viaţă

Fie că o cheamă Maria, Mariana, Maricica, Marinela, Mary sau oricare alt derivat din numele de origine ebraică Maria, iubita, prietena sau soţia dumnevoastră merită, pe bună dreptate, a primi în dar, cu ocazia onomasticii, un cadou care să îi demonstreze cât de mult o preţuiţi. Şi pentru că îi cunoaşteţi prea bine preferinţele, gusturile vestimentare, orientările ce ţin de modă, nu ar trebui să fie prea greu să alegeţi o bijuterie deosebită sau un accesoriu fashion în stilu-i propriu. Dacă partenera de viaţă este o persoană în pas cu tendinţele, dinamică şi „updatată” la gadgeturile momentului, o geantă specială pentru notebook-ul personal, semnată de reputatata casă Cerruti 1881, o va surprinde în cel mai plăcut mod, îi va fi de un real folos în viaţa de zi cu zi şi, mai mult decât atât, îi va etala rafinamentul şi gusturile fine în materie de fashion. De asemenea,magazinul de cadouri Borealy a însumat o colecţie impresionantă de bijuterii pentru toate stilurile şi gusturile, îmbrăcate în materiale nobile şi încrustate cu pietre preţioase, perle şi diamante, de unde puteţi alege piesa ideală pentru iubita dumneavoastră, indiferent dacă profilul fashion al acesteia este romantic, glamour sau clasic.

Seturi pentru birou şi instrumente de scris de lux pentru colegă, şefă sau femeia de afaceri

Sărbătoarea Sfintei Maria reprezintă ocazia de neratat pentru a răsfăţa doamnele sau domnişoarele din mediul profesional cu cadouri pe măsură. Un set de instrumente de scris marca Parker, elegant aşezate într-un etui din piele naturală, este unul dintre cadourile cu care nu aveţi cum da greş când vine vorba de o businesswoman pretenţioasă. Borealy ne mai propune husele din piele cu imprimeu leopard pentru iPad Roberto Cavalli, seturile pentru birou Zoffoli sau agendele cu coperţi din piele naturală, ingenios alăturate câte unui superb colier din perle negre – pe măsura unei doamne foarte elegante şi încrezătoare în propriile abilităţi şi forţe.

Icoane cu Fecioara Maria, placate cu argint şi aur, pentru mame

Minunatele icoane Valenti vor înduioşa inimile mamelor noastre prin frumuseţea şi încărcătura spirituală aparte, dar şi prin preţiozitatea lor. Simboluri ale dragostei divine, icoanele Valenti cu Maica Domnului şi Pruncul Iisus vor înnobila orice interior, menirea lor fiind de a atrage protecţia divină asupra căminului ce le găzduiesc. Mai mult decât atât, pe lângă măiestria redării imaginilor biblice în consacratul bizantin, argintul şi aurul ce le îmbracă suscită admiraţia oricărui privitor. Cadouri pline de frumuseţe, simbolistică şi emoţie, icoanele Valenti sunt unele dintre cele mai frumoase daruri pe care le putem oferi mamelor noastre, deschizându-le, prin gestul nostru, încă fereastră spre credinţă, spiritualitate şi lumină.

Dacă acolo, Sus, cineva cu siguranţă le iubeşte şi veghează asupra binelui purtătoarelor sfântului nume Maria, haideţi să le dovedim încă o dată doamnelor şi doamnişoarelor ce-şi sărbătoresc onomastica că şi aici, pe pământ, sunt preţuite, iubite şi admirate. La mulţi ani, Maria!

set_cadou_agenda_perle_4__1 notebook_bag_dock_cerruti_1881_2_ bratara_african_amethyst_cushion

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..