Carne de curcan cu salata de bulgur si rodii

Carnea de curcan cu rodii si salata de grau este o mancare cu putine grasimi care asigura o cincime din necesarul zilnic de calorii.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/4ab6368abf65d47d5cd4660efe86bae4.jpg

Carnea de curcan cu salata de bulgur si rodii este o mancare cu putine grasimi, care asigura o cincime din necesarul zilnic de calorii.

Carne de curcan cu salata de bulgur si rodii

Carnea de curcan cu salata de bulgur si rodii se prepara in aproximativ o ora.

Ingrediente pentru carne de curcan cu salata de bulgur si rodii:

  • 500 grame de fileuri piept de curcan
  • 250 grame de grau bulgur
  • 100 grame seminte de rodii
  • 2 rosii
  • coaja rasa de la o lamaie
  • jumatate de castravete
  • 2 linguri de vin alb
  • marar tocat
  • 1 lingura de harissa
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru carne de curcan cu salata de bulgur si rodii:

  • Se va amesteca jumatate din cantitatea de mirodenii cu jumatate din cantitatea de coaja rasa si sucul de la lamaie, plus cantitatea de harissa, piper si sare, ca sa se formeze marinada.
  • Se va da carnea de curcan prin marinada si se va lasa deoparte cateva minute.
  • Ulterior, se vor pune intr-o tava carnea de curcan, marinada si vinul, apoi se vor acoperi cu o folie de aluminiu si se vor lasa la cuptor timp de jumatate de ora.
  • In acest timp, se va prepara salata: se va fierbe graul si se va amesteca cu mirodenii, cu coaja de lamaie ramasa si sucul de la lamaie, rosiile, castravetele si semintele de rodii…

Pofta buna!

Citește și: Salata cu mere si carne de pui

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Arseni Dana

Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat. Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante. Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *