Home RETETE Carne de curcan cu salata de bulgur si rodii

Carne de curcan cu salata de bulgur si rodii

autor Elena Yvette
82 vizualizari
loading...

Carnea de curcan cu salata de bulgur si rodii este o mancare cu putine grasimi, care asigura o cincime din necesarul zilnic de calorii.

Carne de curcan cu salata de bulgur si rodii

Carnea de curcan cu salata de bulgur si rodii se prepara in aproximativ o ora.

Ingrediente pentru carne de curcan cu salata de bulgur si rodii:

  • 500 grame de fileuri piept de curcan
  • 250 grame de grau bulgur
  • 100 grame seminte de rodii
  • 2 rosii
  • coaja rasa de la o lamaie
  • jumatate de castravete
  • 2 linguri de vin alb
  • marar tocat
  • 1 lingura de harissa
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru carne de curcan cu salata de bulgur si rodii:

  • Se va amesteca jumatate din cantitatea de mirodenii cu jumatate din cantitatea de coaja rasa si sucul de la lamaie, plus cantitatea de harissa, piper si sare, ca sa se formeze marinada.
  • Se va da carnea de curcan prin marinada si se va lasa deoparte cateva minute.
  • Ulterior, se vor pune intr-o tava carnea de curcan, marinada si vinul, apoi se vor acoperi cu o folie de aluminiu si se vor lasa la cuptor timp de jumatate de ora.
  • In acest timp, se va prepara salata: se va fierbe graul si se va amesteca cu mirodenii, cu coaja de lamaie ramasa si sucul de la lamaie, rosiile, castravetele si semintele de rodii…

Pofta buna!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!