Home RETETE Carne de curcan la tava cu orez si salata de sfecla

Carne de curcan la tava cu orez si salata de sfecla

autor Elena Yvette
220 vizualizari

Reteta de carne de curcan la tava cu orez si salata de sfecla reprezinta o reteta culinara complexa, satioasa, care poate fi preparata oricand, inclusiv de sarbatori.

Mancarea carne de curcan la tava cu orez si salata de sfecla reprezinta o mancare satioasa, fina si savuroasa.

Carne de curcan la tava cu orez si salata de sfecla

Ingrediente pentru carne de curcan la tava cu orez si salata de sfecla:

  • 2 copane de curcan
  • 1 cana orez brun
  • cascaval ras pentru paste
  • 50 grame de unt
  • 1 borcan de sfecla rosie.

Mod de preparare pentru carne de curcan la tava cu orez si salata de sfecla:

Reteta carne de curcan la tava cu orez si salata de sfecla este o reteta culinara ce se prepara usoar, rezultatul fiind unul satios si delicios.

Se vor da la cuptor copanele de carne de curcan dupa ce au fost date prin apa si ulei, dupa care se va praji orezul brun pana prinde o nuanta aurie, apoi se adauga 2 cani de apa si se la sa la fiert. Se va curata carnea de pe copane si se va aseza in farfurie impreuna cu orezul si salata de sfecla.

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies