Carne de pui condimentata cu cinci arome

Share

Carnea de pui condimentata cu cinci arome este o reteta culinara ce imbina aromele clasice cu cele indraznete, fiind reteta culinara ideala pentru intalnirile cu familia sau cu prietenii apropiati.

Carne de pui condimentata cu cinci arome

Carnea de pui condimentata cu cinci arome reprezinta o mancareusor de preparat, foarte gustoasa, fina si satioasa.

Ingrediente:

  • 8 pulpe de pui
  • 3 cepe verzi.

Ingrediene pentru marinada:

  • 6 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de arahide
  • 4 linguri vin de orez
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri miere
  • 4 linguri praf de cinci condimente

Mod de preparare:

  • Carnea de pui condimentata cu cinci arome reprezinta o mancare usor de preparat si foarte aromata. Se vor ameseca intr-un bol ingredientele necesare marinadei si se va acoperi puiul cu marinada obtinuta. Se va lasa puiul acoperit pret de 20 de minute cel putin.
  • Se va scoate puiul din marinada si se va lasa la cuptor pret de 40 de minute, dupa care se va turna marinada ramasa peste el. Se mai tine inca 30 de minute la cuptor pana devine auriu si lipicios.
  • Se va servi cu ceapa verde, dupa preferinta.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news