Carnea de pui condimentata cu cinci arome este o reteta culinara ce imbina aromele clasice cu cele indraznete, fiind reteta culinara ideala pentru intalnirile cu familia sau cu prietenii apropiati.
Carnea de pui condimentata cu cinci arome reprezinta o mancareusor de preparat, foarte gustoasa, fina si satioasa.
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui
- 3 cepe verzi.
Ingrediene pentru marinada:
- 6 catei de usturoi
- 4 linguri ulei de arahide
- 4 linguri vin de orez
- 4 linguri sos de soia
- 4 linguri miere
- 4 linguri praf de cinci condimente
Mod de preparare:
- Carnea de pui condimentata cu cinci arome reprezinta o mancare usor de preparat si foarte aromata. Se vor ameseca intr-un bol ingredientele necesare marinadei si se va acoperi puiul cu marinada obtinuta. Se va lasa puiul acoperit pret de 20 de minute cel putin.
- Se va scoate puiul din marinada si se va lasa la cuptor pret de 40 de minute, dupa care se va turna marinada ramasa peste el , pe baza celor menționate de tamingtwins.com. Se mai tine inca 30 de minute la cuptor pana devine auriu si lipicios.
- Se va servi cu ceapa verde, dupa preferinta.
Pofta buna!
Citește și: Carne de curcan la tava cu orez si salata de sfecla
Niciun comentariu încă