Carne de pui cu bame

Share

Carnea de pui cu bame este o combinatie inedita, foarte satioasa, potrivita oricarei ocazii. Carne de pui cu bame

Carnea de pui cu bame va fi gata in aproximativ o ora si se poate servi cu orez.

Ingrediente pentru carne de pui cu bame:

  • 500 grame de bame
  • 400 grame pulpe de pui dezosate
  • 3 rosii medii
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri de bulion
  • 2 ardei

Mod de preparare pentru carne de pui cu bame:

  • Se vor opari rosiile, se vor clati cu apa rece, dupa care se vor curate si se vor taia.
  • Se va incinge uleiul pentru a sota ceapa, dupa care se vor adauga pulpele de pui dezosate si se vor lasa pana se vor rumeni. Ulterior, se vor adauga bucatile de rosii.
  • Intre timp, in alta tigaie se vor aseza 250 grame de bame, apoi feliile de ardei si amestecul de pui si rosii.
  • Se vor dauga bulionul, restul de bame si apa fierbinte cat sa le acopere. Se vor lasa 40 de minute la fiert…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news