Carnea de pui cu bame este o combinatie inedita, foarte satioasa, potrivita oricarei ocazii.
Carnea de pui cu bame va fi gata in aproximativ o ora si se poate servi cu orez.
Ingrediente pentru carne de pui cu bame:
- 500 grame de bame
- 400 grame pulpe de pui dezosate
- 3 rosii medii
- 2 cepe
- 2 linguri ulei de masline
- 2-3 linguri de bulion
- 2 ardei
Mod de preparare pentru carne de pui cu bame:
- Se vor opari rosiile, se vor clati cu apa rece, dupa care se vor curate si se vor taia.
- Se va incinge uleiul pentru a sota ceapa, dupa care se vor adauga pulpele de pui dezosate si se vor lasa pana se vor rumeni. Ulterior, se vor adauga bucatile de rosii.
- Intre timp, in alta tigaie se vor aseza 250 grame de bame, apoi feliile de ardei si amestecul de pui si rosii.
- Se vor dauga bulionul, restul de bame si apa fierbinte cat sa le acopere după cum este detaliat de skinnytaste.com. Se vor lasa 40 de minute la fiert…
Pofta buna!
Citește și: Supa de pui cu taitei