1,K
Carnea de pui cu bere este o reteta culinara ce se prepara usor, rezultatul fiind unul delicios.
Carnea de pui cu bere reprezinta o mancare satioasa si savuroasa, potrivita mesei de pranz sau cinei.
Ingrediente pentru carne de pui cu bere:
- 1 pui
- 300 ml bere
- 2 cepe
- 5 catei de usturoi
- 1 conserva de rosii in sos
- jumatate de ardei rosu
- jumatate de ardei verde
- patrunjel tocat
- mirodenii, dupa preferinta
- 200 ml de apa
Mod de preparare pentru carne de pui cu bere:
- Se va taia puiul in mai multe bucati care se vor condimenta si praji pe toate partile.
- Se vor toca marunt ardeii, ceapa si usturoiul, apoi se vor cali si se vor adauga bucatile de pui, conserva de rosii in sos, berea si inca 200 ml de apa.
- Se va lasa totul la fiert cam 15 minute cu capac si inca 30 de minute fara capac, inainte de a se lua de pe foc adaugandu-se patrunjelul tocat…
Pofta buna!