Home Carne de pui cu bere

Carne de pui cu bere

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Tocana-de-carne-de-pui-cu-bere.jpg

Carnea de pui cu bere este o reteta culinara ce se prepara usor, rezultatul fiind unul delicios.

Carne de pui cu bere

Carnea de pui cu bere reprezinta o mancare satioasa si savuroasa, potrivita mesei de pranz sau cinei.

Ingrediente pentru carne de pui cu bere:

  • 1 pui
  • 300 ml bere
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1 conserva de rosii in sos
  • jumatate de ardei rosu
  • jumatate de ardei verde
  • patrunjel tocat
  • mirodenii, dupa preferinta
  • 200 ml de apa

Mod de preparare pentru carne de pui cu bere:

  • Se va taia puiul in mai multe bucati care se vor condimenta si praji pe toate partile.
  • Se vor toca marunt ardeii, ceapa si usturoiul, apoi se vor cali si se vor adauga bucatile de pui, conserva de rosii in sos, berea si inca 200 ml de apa.
  • Se va lasa totul la fiert cam 15 minute cu capac si inca 30 de minute fara capac, inainte de a se lua de pe foc adaugandu-se patrunjelul tocat…

Pofta buna!

Citește și: Carne de pui cu verdeturi si morcovi caramelizati

Abonează-te pe:Yve.ro news