Carnea de pui cu fasole verde si cartofi este o reteta culinara savuroasa si foarte satioasa, care se prepara usor si repede.
Carnea de pui cu fasole verde si cartofi este o mancare consistenta, care asigura o jumatate din necesarul zilnic de calorii. Aceasta se prepara fara dificultate, daca se respecta cativa pasi importanti.
Ingrediente pentru carne de pui cu fasole verde si cartofi :
- 1 pui intreg
- 600 grame de fasole verde
- 500 grame de cartofi, noi daca se poate
- 250 grame rosii cherry
- mustar boabe
- frunze de dafin
- patrunjel
Mod de preparare pentru carne de pui cu fasole verde si cartofi :
- Se vor taia cartofii pe jumatate.
- Se va taia fasolea verde in cate 2 bucati si se va pune pe fundul unei tavi impreuna cu cartofii injumatatiti.
- Se va pune puiul deasupra lor si se va inconjura cu legume.
- Lasati apoi la cuptor pret de 2 ore pana ce puiul devine rumen.
Pofta buna!