Carne de pui cu fasole verde si cartofi

Carnea de pui cu fasole verde si cartofi este o reteta culinara savuroasa si foarte satioasa ce se prepara usor si repede.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Carne-de-pui-cu-fasole-verde-si-cartofi.jpg

Carnea de pui cu fasole verde si cartofi este o reteta culinara savuroasa si foarte satioasa, care se prepara usor si repede.

Carnea de pui cu fasole verde si cartofi este o mancare consistenta, care asigura o jumatate din necesarul zilnic de calorii. Aceasta se prepara fara dificultate, daca se respecta cativa pasi importanti.

 Carne de pui cu fasole verde si cartofi

Ingrediente pentru carne de pui cu fasole verde si cartofi :

  • 1 pui intreg
  • 600 grame de fasole verde
  • 500 grame de cartofi, noi daca se poate
  • 250 grame rosii cherry
  • mustar boabe
  • frunze de dafin
  • patrunjel

Mod de preparare pentru carne de pui cu fasole verde si cartofi :

  • Se vor taia cartofii pe jumatate.
  • Se va taia fasolea verde in cate 2 bucati si se va pune pe fundul unei tavi impreuna cu cartofii injumatatiti.
  • Se va pune puiul deasupra lor si se va inconjura cu legume.
  • Lasati apoi la cuptor pret de 2 ore pana ce puiul devine rumen.

Pofta buna!

Citește și: Ficatei de pui cu portocale

Abonează-te pe:Yve.ro news

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *