Carnea de pui cu mango si curry este o reteta de inspiratie exotica, ideala oricarei cine sau oricarui pranz.
Ingrediente:
- 3 piepturi de pui, fara piele si fara os
- 150 grame de orez
- 2 linguri de ulei
- 1 lingurita de pudra de curry
- jumatate de ceapa.
Mod de preparare:
- Carnea de pui cu mango si curry se prepara usor. Nu trebuie decat sa urmati cativa pasi dezvăluie feastingathome.com. Se va taia ceapa marunt si carnea bucatele, dupa care ceapa se va praji la foc mediu cateva minute, dupa care se va adauga un pahar de apa si se va lasa sa fiarba timp de zece minute, pana devine moale si galbuie, dupa care se va adauga pudra de curry.
- In acest timp, se va clati orezul cu apa rece si se va pune la fiert in apa sarata.
- Se vor pune peste ceapa bucatile de carne, se va amesteca si se va lasa la fiert.
- Intre timp, se va coji mango si se va taia in cuburi, iar dupa ce carnea se va patrunde, se vor adauga cuburile de mango.
- Se vor amesteca si se vor lasa la foc pret de cateva minute.
- Carnea de pui cu mango si curry se va servi fierbinte impreuna cu orezul rece.
Pofta buna!
Citește și: Pui chinezesc cu lamaie
Niciun comentariu încă