753
Carnea de pui cu mazare, fasole verde si taitei este o mancare satioasa si plina de savoare, potrivita unui pranz luat impreuna cu familia.
Carnea de pui cu mazare, fasole verde si taitei asigura o cincime din necesarul zilnic de calorii, fiind o reteta usoara, dar consistenta in acelasi timp.
Ingrediente pentru carne de pui cu mazare, fasole verde si taitei:
- 2 piepturi de pui
- 200 grame amestec de mazare cu fasole verde
- 125 grame taitei uscati cu ou
- 4 cepe verzi maruntite
- o lingurita de ulei de floarea-soarelui
- o lingurita de zahar
- 2 lingurite de ghimbir proaspat ras
- 2 linguri de amidon
- o lingurita de nuci caju prajite si maruntite
- 250 ml apa
- coaja si zeama de la o lamaie
Mod de preparare pentru carne de pui cu mazare, fasole verde si taitei:
- Carnea de pui cu mazare, fasole verde si taitei se prepara usor, rezultatul fiind unul incontestabil de gustos. Carnea de pui se va praji timp de cinci minute intr-o tigaie, dupa care se vor turna 250 ml de apa cu zeama si pulpa lamaii, zaharul si ghimbirul.
- Intr-un vas se vor amesteca amidonul cu putina apa si se adauga in tigaie.
- In acest timp se vor fierbe taiteii si legumele timp de patru minute si se vor amesteca, dupa care se vor scurge, impreuna cu piepturile de pui si ceapa verde, amestecandu-se din nou.
- La servire se vor presara nucile caju maruntite…
Pofta buna!