Home RETETE Carne de pui cu mazare, fasole verde si taitei

Carne de pui cu mazare, fasole verde si taitei

autor Elena Yvette
164 vizualizari

Carnea de pui cu mazare, fasole verde si taitei este o mancare satioasa si plina de savoare, potrivita unui pranz luat impreuna cu familia.

Carne de pui cu mazare, fasole verde si taitei

Carnea de pui cu mazare, fasole verde si taitei asigura o cincime din necesarul zilnic de calorii, fiind o reteta usoara, dar consistenta in acelasi timp.

Ingrediente pentru carne de pui cu mazare, fasole verde si taitei:

  • 2 piepturi de pui
  • 200 grame amestec de mazare cu fasole verde
  • 125 grame taitei uscati cu ou
  • 4 cepe verzi maruntite
  • o lingurita de ulei de floarea-soarelui
  • o lingurita de zahar
  • 2 lingurite de ghimbir proaspat ras
  • 2 linguri de amidon
  • o lingurita de nuci caju prajite si maruntite
  • 250 ml apa
  • coaja si zeama de la o lamaie

Mod de preparare pentru carne de pui cu mazare, fasole verde si taitei:

  • Carnea de pui cu mazare, fasole verde si taitei se prepara usor, rezultatul fiind unul incontestabil de gustos. Carnea de pui se va praji timp de cinci minute intr-o tigaie, dupa care se vor turna 250 ml de apa cu zeama si pulpa lamaii, zaharul si ghimbirul.
  • Intr-un vas se vor amesteca amidonul cu putina apa si se adauga in tigaie.
  • In acest timp se vor fierbe taiteii si legumele timp de patru minute si se vor amesteca, dupa care se vor scurge, impreuna cu piepturile de pui si ceapa verde, amestecandu-se din nou.
  • La servire se vor presara nucile caju maruntite…

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies