Home RETETE Carne de pui cu mazare si bacon

Carne de pui cu mazare si bacon

autor Elena Yvette
369 vizualizari

Carnea de pui cu mazare si bacon este o reteta inspirata din bucataria frantuzeasca, ceea ce inseamna ca cei de la masa vor fi impresionati de aroma unei mancari ce pare foarte simpla, dar este cu adevarat delicioasa.

Carne de pui cu mazare si bacon

Carnea de pui cu mazare si bacon reprezinta o mancare plina de savoare, fiind ideala fiind meselor luate in familie. 

Ingrediente pentru carnea de pui cu mazare si bacon:

  • 8 piepturi de pui fara os si fara piele
  • 300 ml apa fierbinte
  • 250 grame de mazare
  • 6 felii de bacon
  • 2 catei de usturoi
  • 1 salata verde
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri de smantana

Mod de preparare pentru carnea de pui cu mazare si bacon:

  • Se va praji bacon-ul timp de trei minute, dupa care se va adauga puiul, care se va rumeni pret de patru minute pe fiecare parte.
  • Peste puiul din tigaie se vor adauga usturoiul si ceapa, care se vor praji impreuna timp de 30 de secunde, dupa care se va adauga apa fierbinte si se va fierbe totul pret de 15 minute (cu tot cu bacon).
  • Dupa aceasta, se va pune si mazarea si salata in sos si se va acoperi tigaia cu un capac, pret de patru minute…
  • Se va servi cu smantana.

Pofta buna!

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies