Home RETETE Carne de pui cu mazare si broccoli

Carne de pui cu mazare si broccoli

autor Elena Yvette
408 vizualizari

Carne de pui cu mazare si broccoli reprezinta o masa colorata, satioasa si foarte frageda care se prepara usor si repede, putand reprezenta masa ideala pentru cina luata impreuna cu familia.

Carne de pui cu mazare si broccoli

Carne de pui cu mazare si broccoli reprezinta o reteta traditionala reinventata, gratie aromelor oferita de continutul bogat de verdeturi si legume.

Ingrediente pentru carne de pui cu mazare si broccoli:

  • 500 grame de pulpe fara piele si fara os
  • 425 ml supa de legume
  • 350 grame de broccoli
  • 350 grame de verdeata
  • 300 grame cartofi
  • 140 grame mazare
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • 2 linguri sos Pesto

Mod de preparare pentru carne de pui cu mazare si broccoli:

  • Se va cali ceapa timp de cinci minute in oala pana se inmoaie, se va adauga carnea de pui si se va praji pana capata putina culoare.
  • Ulterior, se vor adauga cartofii, supa si piperul si se va duce totul pana in punctul de fierbere. Se va acoperi si se va lasa la inabusit pentru 30 de minute pana se inmoaie cartofii si este gata carnea de pui.
  • Se vor adauga broccoli, verdeturile, mazarea si ceapa verde si se vor amesteca bine lasandu-se la fiert. Dupa cinci minute, se adauga sosul Pesto…

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies