Carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti


444

Carnea de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti este o mancare exotica, satioasa, aromata si inedita ce va surprinde familia in mod placut intr-o seara monotona din cursul saptamanii.

Carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti

Carnea de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti este o reteta culinara satioasa, usor de preparat, din bucataria asiatica.

Ingrediente pentru carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti:

  • 2 piepturi de pui
  • 1 albus
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri de nuca cocos rasa
  • ulei de floarea-soarelui
  • jumatate de castravete
  • zahar tos

Mod de preparare pentru carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti:

  • Se asezoneaza albusul, se trec piepturile de pui prin el, apoi se dau prin nuca de cocos.
  • Se vor aseza piepturile de pui pe o tava unsa cu ulei de floarea-soarelui si se vor da la cuptor pentru 25 de minute, intorcandu-se cand este cazul.
  • In acest timp, se va felia jumatatea de castravete, iar feliile se vor aseza intr-o strecuratoare si se va presara sare, lasandu-se la scurs cam cinci minute…
  • Intr-un vas se vor adauga ceapa, zaharul, otetul si apoi feliile castravetele, apoi se vor amesteca.

Pofta buna!

loading...