Home RETETE Carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti

Carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti

autor Elena Yvette
94 vizualizari
loading...

Carnea de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti este o mancare exotica, satioasa, aromata si inedita ce va surprinde familia in mod placut intr-o seara monotona din cursul saptamanii.

Carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti

Carnea de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti este o reteta culinara satioasa, usor de preparat, din bucataria asiatica.

Ingrediente pentru carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti:

  • 2 piepturi de pui
  • 1 albus
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri de nuca cocos rasa
  • ulei de floarea-soarelui
  • jumatate de castravete
  • zahar tos

Mod de preparare pentru carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti:

  • Se asezoneaza albusul, se trec piepturile de pui prin el, apoi se dau prin nuca de cocos.
  • Se vor aseza piepturile de pui pe o tava unsa cu ulei de floarea-soarelui si se vor da la cuptor pentru 25 de minute, intorcandu-se cand este cazul.
  • In acest timp, se va felia jumatatea de castravete, iar feliile se vor aseza intr-o strecuratoare si se va presara sare, lasandu-se la scurs cam cinci minute…
  • Intr-un vas se vor adauga ceapa, zaharul, otetul si apoi feliile castravetele, apoi se vor amesteca.

Pofta buna!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!