Carnea de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti este o mancare exotica, satioasa, aromata si inedita ce va surprinde familia in mod placut intr-o seara monotona din cursul saptamanii.
Carnea de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti este o reteta culinara satioasa, usor de preparat, din bucataria asiatica.Ingrediente pentru carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti:
- 2 piepturi de pui
- 1 albus
- 1 ceapa rosie
- 3 linguri de nuca cocos rasa
- ulei de floarea-soarelui
- jumatate de castravete
- zahar tos
Mod de preparare pentru carne de pui cu nuca de cocos si salata de castraveti:
- Se asezoneaza albusul, se trec piepturile de pui prin el, apoi se dau prin nuca de cocos.
- Se vor aseza piepturile de pui pe o tava unsa cu ulei de floarea-soarelui si se vor da la cuptor pentru 25 de minute, intorcandu-se cand este cazul.
- In acest timp, se va felia jumatatea de castravete, iar feliile se vor aseza intr-o strecuratoare si se va presara sare, lasandu-se la scurs cam cinci minute…
- Intr-un vas se vor adauga ceapa, zaharul, otetul si apoi feliile castravetele, apoi se vor amesteca.
Pofta buna!
Citește și: Carne de pui Caraibe cu sos verde