Home RETETE Carne de pui de vara

Carne de pui de vara

autor Elena Yvette
132 vizualizari

Carnea de pui de vara este o reteta usoara, satioasa si delicioasa, ideala pentru zilele in care vei sa incerci ceva diferit.

Carne de pui de vara

Carne de pui de vara se poate prepara aproape oricand, atata vreme cat se pot gasi ingredientele.

Ingrediente pentru carne de pui de vara:

  • 8 piepturi de pui
  • 500 grame de cartofi noi
  • 400 ml supa de legume sau de pui
  • 200 grame crema de branza
  • 200 grame de pastai de fasole lata
  • 200 grame de porumb
  • 200 grame de rosii cherry taiate pe jumatate
  • 8 felii de kaizer
  • faina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru carne de pui de vara:

  • Se va da carnea de pui prin faina, sare si piper, dupa care se va rumeni in tigaie pana cand devine aurie, adaugandu-se si kaizerul, care se va praji timp de cinci minute, pana devine crocant.
  • Carnea de pui se va pune din nou in tigaie si se va acoperi cu supa, lasandu-se la fiert timp de 30 de minute, timp in care se vor adauga si cartofii.
  • La final, legumele care au ramas se vor amesteca cu branza, dupa care se vor mai fierbe inca cinci minute…

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies