Carnea de pui flambata cu sparanghel reprezinta o mancare demna de un dineu elegant, o mancare colorata, dar si foarte gustoasa.
Asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii la o petrecere organizata de tine sau daca vrei sa organizezi o cina romantica ce intrece asteptarile, prepara carne de pui flambata cu sparanghel, cu siguranta partenerul va fi impresionat!
Ingrediente pentru carne de pui flambata cu sparanghel:
- 4 piepturi de pui
- 300 ml supa de pui
- 16 tulpini de sparanghel
- 4 cepe mici
- 4 linguri de coniac
- smantana grasa
- faina
- ulei de masline
- tarhon
Mod de preparare pentru carne de pui flambata cu sparanghel:
- Carnea de pui flambata cu sparanghel este o reteta usor de preparat, chiar daca aparent pare o reteta imposibil de preparat acasa. Se va da carnea de pui prin faina si se va praji ulterior in ulei de masline pana se rumeneste.
- Se adauga cepele mici si se calesc cam doua minute, se stropeste totul cu coniac, dupa care se adauga supa si se da in clocot; se reduce flacara si se acopera totul pret de 15 minute.
- Se adauga si sparanghelul si se mai lasa cinci minute pe foc pana se fragezeste carnea de pui.
- La final, se adauga smantana si tarhonul si se duce totul in punctul de fierbere…
Pofta buna!