Home RETETE Carne de pui flambata cu sparanghel

Carne de pui flambata cu sparanghel

autor Elena Yvette
223 vizualizari

Carnea de pui flambata cu sparanghel reprezinta o mancare demna de un dineu elegant, o mancare colorata, dar si foarte gustoasa.

Carne de pui flambata cu sparanghel

Asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii la o petrecere organizata de tine sau daca vrei sa organizezi o cina romantica ce intrece asteptarile, prepara carne de pui flambata cu sparanghel, cu siguranta partenerul va fi impresionat!

Ingrediente pentru carne de pui flambata cu sparanghel:

  • 4 piepturi de pui
  • 300 ml supa de pui
  • 16 tulpini de sparanghel
  • 4 cepe mici
  • 4 linguri de coniac
  • smantana grasa
  • faina
  • ulei de masline
  • tarhon

Mod de preparare pentru carne de pui flambata cu sparanghel:

  • Carnea de pui flambata cu sparanghel este o reteta usor de preparat, chiar daca aparent pare o reteta imposibil de preparat acasa. Se va da carnea de pui prin faina si se va praji ulterior in ulei de masline pana se rumeneste.
  • Se adauga cepele mici si se calesc cam doua minute, se stropeste totul cu coniac, dupa care se adauga supa si se da in clocot; se reduce flacara si se acopera totul pret de 15 minute.
  • Se adauga si sparanghelul si se mai lasa cinci minute pe foc pana se fragezeste carnea de pui.
  • La final, se adauga smantana si tarhonul si se duce totul in punctul de fierbere…

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies