Carne de pui flambata cu sparanghel

Carnea de pui flambata cu sparanghel reprezinta o mancare demna de un dineu elegant de primavara, o mancare colorata, dar si foarte gustoasa.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Carne-de-pui-flambata-cu-sparanghel-1.jpg

Carnea de pui flambata cu sparanghel reprezinta o mancare demna de un dineu elegant, o mancare colorata, dar si foarte gustoasa.

Carne de pui flambata cu sparanghel

Asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii la o petrecere organizata de tine sau daca vrei sa organizezi o cina romantica ce intrece asteptarile, prepara carne de pui flambata cu sparanghel, cu siguranta partenerul va fi impresionat!Ingrediente pentru carne de pui flambata cu sparanghel:

  • 4 piepturi de pui
  • 300 ml supa de pui
  • 16 tulpini de sparanghel
  • 4 cepe mici
  • 4 linguri de coniac
  • smantana grasa
  • faina
  • ulei de masline
  • tarhon

Mod de preparare pentru carne de pui flambata cu sparanghel:

  • Carnea de pui flambata cu sparanghel este o reteta usor de preparat, chiar daca aparent pare o reteta imposibil de preparat acasa.Se va da carnea de pui prin faina si se va praji ulterior in ulei de masline pana se rumeneste.
  • Se adauga cepele mici si se calesc cam doua minute, se stropeste totul cu coniac, dupa care se adauga supa si se da in clocot; se reduce flacara si se acopera totul pret de 15 minute.
  • Se adauga si sparanghelul si se mai lasa cinci minute pe foc pana se fragezeste carnea de pui.
  • La final, se adauga smantana si tarhonul si se duce totul in punctul de fierbere…

Pofta buna!

Citește și: Snitele din carne de pui

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Arseni Dana

Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat. Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante. Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *