Carnea de vita picanta este o reteta culinara inspirata din bucataria asiatica, o reteta culinara ce iti va permite sa folosesti mirodeniile favorite.
Carnea de vita picanta este o mancare ce se potriveste oricarei ocazii, fie ca vorbim despre sarbatori, aniversari sau simple intalniri cu prietenii.
Ingrediente pentru carnea de vita picanta:
- 350 grame antricot vita
- 100 ml ulei
- 1 ardei rosu
- 1 ardei iute rosu
- 2 catei de usturoi
- 1 bucata ghimbir
- amestec chinezesc de 5 condimente
- 3 linguri amidon
- 4 fire ceapa verde
- 4 linguri otet orez
- 1 lingura sos de soia
- sos dulce de ardei iute
- 2 linguri ketchup
Mod de preparare pentru carnea de vita picanta:
- Carnea de vita picanta este o reteta culinara ce se prepara usor daca se respecta cativa pasi precizează jamieoliver.com. Se va da carnea de vita prin amidon, prin amestecul chinezesc de cinci condimente, dupa care se va rumeni pana devine crocanta.
- Dupa ce se scoate carnea din tigaie, se va adauga ardeiul, jumatate din ardeiul iute, ceapa, usturoiul si ghimbirul si se vor praji pret de trei minute.Se vor adauga otetul, sosul de soia, sosul dulce de ardei iute si ketchup-ul, dupa care se va lasa totul sa clocoteasca pret de doua minute, dupa care se va adauga carnea de vita si se va acoperi cu sos…
- Se va servi cu taitei si aperitive de creveti.
Pofta buna!
Citește și: Baghete de pizza cu carne rosie