Cartofi noi sotați cu ierburi aromatice

Reteta pateuri cu pui si crema de branza sunt gustari delicioase, ideale oricarui moment al zilei, servite atat acasa, cat si la birou.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Cartofi-noi-sotați-cu-ierburi-aromatice.jpg

Cartofii noi sotați cu ierburi aromatice reprezintă o rețetă culinară savuroasă, care se prepară ușor și rapid.

Cartofi noi sotați cu ierburi aromatice

Cartofii noi sotați cu ierburi aromatice se pot consuma atât simpli, cât și drept garnitură la fripturi sau alături de o salată.Dacă doriți, îi puteți mânca și cu mujdei.Va prezentam cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.Ingrediente pentru cartofi noi sotați cu ierburi aromatice:

  • 1 kg cartofi noi, mărunți
  • 50 g unt
  • 1 mână de arpagic verde
  • 1 fir de rozmarin
  • 1 fir de cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru cartofi noi sotați cu ierburi aromatice:

  • Spălați bine cartofii.Nu este necesar să îi curățați, deoarece se va diminua aroma.
  • Fierbeți cartofii cu puțină sare, apoi scurgeți apa și îi zdrobiți puțin.
  • Tocați arpagicul, rozmarinul și cimbrul.
  • Topiți untul într-o tigaie, adăugați cartofii și îi sotați fără capac, amestecând cu grijă.
  • Înainte de a lua tigaia de pe foc, adăugați arpagicul, rozmarinul și cimbrul, după care presărați cu sare și piper după gust…

Poftă bună!

Citește și: Orez cu Parmezan si spanac

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *