Cheesecake cu visine

Share

Cheesecake-ul cu visine este o reteta delicioasa, care ii va surprinde pe toti membrii familiei si pe prieteni, fiind ideala pentru petreceri, picnicuri si gustarile de la birou.

Desert cu visine

Cheesecake-ul cu visine reprezinta o prajitura care se prepara repede si usor, rezultatul fiind unul pufos si aromat. 

Ingrediente pentru cheesecake cu visine:

  • 30 g aluat dulce

Pentru umplutura:

  • 1 pachet (220 g) de crema de branza
  • ¼ cana de zahar
  • 1 lingurita de faina
  • ½ lingura de extract de vanilie
  • 1 ou

Pentru topping:

  • 2 cani de compot de visine
  • 2 lingurite de amidon
  • ½ lingura de extract de migdale

Mod de preparare pentru cheesecake cu visine:

  • Incingeti cuptorul la 190ºC.
  • Preparati umplutura: Intr-un bol mediu mixati bine cu un mixer electric la viteza medie ingredientele pentru umplutura, apoi dati bolul deoparte.
  • Intindeti aluatul dulce intr-o tava, apoi apasati cu degetele intinse in faina, pana cand se niveleaza aluatul.
  • Luati cu lingura umplutura si intindeti un strat peste aluat.
  • Lasati tava la cuptor pentru 17-20 de minute, pana cand marginile incep sa capete o nuanta de auriu spre maroniu, apoi lasati tava sa se racoreasca totalitate pentru circa 40 de minute.
  • Preparati topping-ul: Dizolvati cele doua lingurite de amidon, incat sa aiba consistenta asemanatoare cu o smantana, dar nu prea groasa. In compotul de visine adaugati amidonul si amestecati. Strecurati si pastrati visinele. Puneti la fiert la foc mic doar zeama de compot, iar cand se ia de pe foc, puneti visinele inapoi si amestecati usor, apoi adaugati peste cheesecake si il consumati pe loc il tineti la frigider..

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente