Ciocanele de pui cu ciuperci sote la tava

Ciocanele de pui cu ciuperci sote la tava reprezinta o reteta culinara aromata, fina si savuroasa ce se poate prepara cu orice ocazie.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Ciocanele-de-pui-cu-ciuperci-sote-la-tava.jpg

Ciocanele de pui cu ciuperci sote la tava reprezinta o reteta culinara aromata, fina si savuroasa, care se poate prepara cu orice ocazie.

Ciocanele de pui cu ciuperci sote la tava

Ciocanele de pui cu ciuperci sote la tava reprezinta o mancare care se preapara usor si repede, fiind foarte sanatoasa si satioasa, dar usoara in acelasi timp.Ingrediente pentru ciocanele de pui cu ciuperci sote la tava:

  • 4 ciocanele de pui
  • 500 grame ciuperci proaspete
  • 100 ml vin alb
  • 1 cubulet de unt
  • putin marar
  • ulei de masline
  • mirodenii
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • ulei floarea-soarelui
  • un praf de sare

Mod de preparare pentru ciocanele de pui cu ciuperci sote la tava:

  • Se va prepara marinada prin amestecul de boia, mustar, busuioc cu o lingura de ulei de floarea-soarelui si sare.
  • Ulterior, se vor aseza ciocanelele de pui in tava si se va turna amestecul peste ele, acoperindu-se tava cu folie de aluminiu.
  • Se vor lasa la cuptor pret de 30 de minute, la 15 minute inlaturandu-se folia de aluminiu de pe ele.
  • Se vor spala ciupercile, se vor taia felii si se vor sota in unt si o lingura ulei de masline, dupa care se vor lasa la fiert pret de zece minute…
  • Dupa aceste zece minute, peste ciuperci se vor adauga vinul si mirodeniile, lasandu-se inca cinci minute pe foc.

Pofta buna!

Citește și: Amestec sotat cu pasta de curry

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Arseni Dana

Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat. Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante. Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *